Bu bursa oynarı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
Arkadaşlar bu gün kuşları yine salma bıraktım. Aralarına bi kuş gelmiş bende ellemedim kaldı kümeste daha doğrusu uçuruyorum ama gitmiyo demekki yavrusu falan yok. Bursa oynarından anlamam ama bence bu kuş kırma yani bağırıyo ben kırmayım diye :haha: .Sizce nasıl bi kuş. Lütfen 5 para etmez demeyin :evet: Ama saygı sevgi çerçeveleri içinde her türlü eleştiriye açığım...

.......SİNAN ÖZTEKİN..........

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0067.webp
    Fotoğraf-0067.webp
    49 KB · Görüntüleme: 1,147
  • Fotoğraf-0068.webp
    Fotoğraf-0068.webp
    48.9 KB · Görüntüleme: 1,125
  • Fotoğraf-0069.webp
    Fotoğraf-0069.webp
    33.7 KB · Görüntüleme: 1,135
  • Fotoğraf-0070.webp
    Fotoğraf-0070.webp
    65.3 KB · Görüntüleme: 1,150
  • Fotoğraf-0071.webp
    Fotoğraf-0071.webp
    55.4 KB · Görüntüleme: 1,134
ben pek fazla anlamam bursalardan ama ayak kısımlarındaki beyazlık bozuk olduğunu gösteriyor bence

banada sanki gagası kısa gibi geldi ama anlamıyorum bursa dan... Bakalım anlayanlar ne diyecek. Bu arada yorumunn için çok teşekkür ederim..

........SİNAN ÖZTEKİN..........

bir şey değil dostum

Kırık Bir kuş Bursa Oynarı diye tabir edemeyiz, belki anne babası oynar olabilir, ama bu asla degil.

Sanırım bursa kırması. Bursayla Allah bilir neyi kırmışlardır...

.......SİNAN ÖZTEKİN........

kardeşim belki alakasız olcak ama bursa bir şeyi kırdığında değişik bir şey çıkıyor bnmde ala ile miskim ve yine ala ile çakmaklım eş oldu acaba onlarda ne tür kırma bir güvercin çıkar :? (:

Onlar hiç değilse aynı ırk. Ama yinede ala lar erkekli dişiliyse hiç değilse onları eş yap miskiylede çakmaklıyı eş yap.. Ama dediğim gibi seninkiler yine aynı ırk belki renkleri biraz bozuk çıkar ama bunu bursa ırkıyla başka bi ırkı kırmışlar galiba...

.........SİNAN ÖZTEKİN...........

çok teşekür ederim bilgilendiriniz için ama merakım var bu konuda miskiyle aladan miskiala

çakmaklıyla aladan çakmaklı ala çıkma olaslığı yokmu :?

bursa oynarının paçasında öle beyazlık olmaz kanatları 7 ye 7 olur yani 7 şer tane beyaz kanat vardır ve kuyruğuda siyahtır komple ve gagası uzun olur ama o resimdeki gibi büyük durmaz ve çok güzel sarıcı bir kuş...

kusura bakmayın ama bursanın oynarının yanından bile gecmiyor.

ertugondes' Alıntı:
çok teşekür ederim bilgilendiriniz için ama merakım var bu konuda miskiyle aladan miskiala

çakmaklıyla aladan çakmaklı ala çıkma olaslığı yokmu :?

Tabikide var zaten büyük ihtimalle ilk yavruları biri anne diğeri baba gibi olur ama devamı tam belli olmaz...

.......SİNAN ÖZTEKİN........

gkmen' Alıntı:
kusura bakmayın ama bursanın oynarının yanından bile gecmiyor.

Ortada kusura bakılacak bi olay yok yeterki sevgi saygı çerçeveleri içinde yorumumuzu yapalım. Bursadan anlamıyorum ve geldi kuşların içine uçuruyorum gitmiyo benim kuşlarımla uçuyo yine geliyo...

.......SİNAN ÖZTEKİN.........

Herkese teşekkürler...

..........SİNAN ÖZTEKİN...........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri