BU ÇİFTLERİN YAVRULARI NASIL OLACAK?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozersari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ozersari

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özer sarı
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• 5.webp
    5.webp
    695 KB · Görüntüleme: 1,433
  • 68.webp
    68.webp
    675 KB · Görüntüleme: 1,411
GÜZEL OLUR.. MAŞALLAH.. :slm:

mrb hoca güzel soru bunlar atkanat kapalı bozalı diyerleri mavi bozalı yavru verecekler dahada bısey beklme bu hayvnalardan. iyi damızlık hayvan beslemek ısterım dersen yardımcı oluruz

orjinal bir şey çıkmaz zaten renkleri kırılmış alttakiler aynen anasının babasının rengi olur. üstekilerde beyaz ağırlıklı ala olur bence.

oyunları güzelse çok da güzel yavruları olur bence..

merhaba karabaşla çapardan çapar karabaş beyaz yavru çıkar (tecrübe)nasibinde ne varsa artık. aşağıdakilere bişey diyemiyorum.

ben bu çiftlerden hiç yavru almadım..nasıl olacağını elbette kestiremiyorum..yeni olduğum için..oyununa göre kuş besliycem de, lakin, 25 kuşumun hepsi salındığında 20 dakika havada kalır, hepsi ufak tefek ritmik hareketler yapar, yapmaz..ben asıl bıyıklı edremit besliyorum..hani forumda denmişti ya edremitlerin çoğu oynaktır diye..o nedenden..işte benim favori iki damızlığım : kırmızı kompleler - birbirinin aynı bıyıklı edremitler...yeni kuşçu için tabi...

Ekli dosyalar

• 17.webp
    17.webp
    873.1 KB · Görüntüleme: 1,316
  • 37.webp
    37.webp
    1.6 MB · Görüntüleme: 1,311
  • 6.webp
    6.webp
    605 KB · Görüntüleme: 1,362
MAŞALLAH ÖZER BEY KUŞLARINIZ HEM GÜZELLER HEM DE TERTEMİZ BAKIYORSUNUZ..TEMİZLİK GÖZE ÇARPIYOR..HARİKA GÖRÜNÜYORLAR.. :heyo:

hocam sen uçurunca anlatırsın edremitler fırıl fırıl diye kısmet olur yolumuz düşerse yavrularından almak nasip olur..maşallah..

araştırdım..düz siyah ile düz beyazın çiftlenmesinden, kafa kuyruk elde edilir (x.y = xy)
bu durumda düz siyah ile kafakuyruğun çiftlenmesinden ise , x.(xy )= xx + xy, dolayısıyla çıkacak olan yavrulardan biri düz siyah diğeri ise kafa kuyruk olacak..tabi bu kelebeklerin de heterozigot olduğunu düşünürsek o zaman bunların ebelerine dedelerine girmek gerekir ama bana ne yaaa, ben bunların nüfus memuru muyum demi? ben ingilizce hocasıyım, ne işim olur fenle biyolojiyle yaaa...üstadlar bana yeter.. :ckmk: :heyo:

Geri