Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam
Arkadaslar bir Alman arkadastan Nikolajewer cinsi 6 tane Kus aldim bunlar Rus kuslari imis ucus özellikleri ile taninirmis ucusu kümes üzeri yüksek olarak Sabit sekilde ucuyorlarmis yani havada olduklari yerde ayni bir sahin gibi süzülüyorlarmis bu kuslar hakkinda bilgisi ve görüsleri olan arkadaslar varmi?
Arkadaslar buna benzer bir kac Video larida Youtub da var izleye bilirsiniz
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gIyhW33G95s[/youtube]
Not: Arkadaslar Resimdekiler beinim kuslar Video bana ait degildir
bu kuşları bende daha önce bol bol inceledim güzel kuşlar kafkas kuşları ucuş sitilleri farklı bir de takla atsalar seyretmeye doyum olmaz iyi ucurmalar .
Arkadaslar yorum ve gorusleriniz icin cok tesekkur ederim yalniz bu kuslar TR de yoz veatmacalik olabir ama Almanlar ve diger ulke insanlari arasinda Sanat ucucular olarak geciyor
Sanat. Ucucu kuslar
1. Bimingham Roller
2. Kelebek
3.Donek
4.Nikolajewer
Bu kuslar Almanlar arasinda sanat ucucu olarak hitap ediyorlar
Atmaca konusunda bu kuslarla bizim Taklalari beraber ucurun Atmaca kesinlikle Takla lara saldirir taklasi nedeniyle
Saygilar
değişik kuşlar, göz alışkanlığımızın dışında oldukları içinde, ilk izleyince baya garip geliyor uçuş şekilleri, sanki sıka girmiş bir taklacının dümdüz yukarı çıkıp, sonra da direk gibi aşağıya inmesi gibi
Atmaca konusunda; Bunlara atmaca bile saldırmıyorsa beslemeye değmez Malum atmaca en güzel kuşa saldırır, onu alır ))
Daha önceleri video sitelerinde çok izledim ne olduğunu çözememiştim değişik bir ırk bakalım yakında neler çıkacak hangi ırkları eşleyerek çıkartılar acaba çok merak ettim tippler var ama diğerleri ne acaba
bence bu kuşları bizim ülkemizde kimse beslemez
sadece kuş yavaşca çektiriyor yukarı sonra aşağı
bizimkiler aşağıda kudurur izlerken
'' ula at bi takla ne olursun'' derler
''buluta kadar cektirdi bi takla atmadı'' derler
bu kuşlar insanı kanser eder abi
biz bulaşmayalım ))
saygılarımla