BU da benim güvercinler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenk capqin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cenk çapgın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
bende güvercin meraklısıyım benim kuşlar bunlar çoktan beri meraklısıydım ders şartları yüzünden 1 buçuk ay önce başladım sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim selamlar

Ekli dosyalar

• DSC01157.webp
    DSC01157.webp
    3.4 MB · Görüntüleme: 1,372
  • DSC01151.webp
    DSC01151.webp
    3.1 MB · Görüntüleme: 1,396
  • DSC01156.webp
    DSC01156.webp
    3.2 MB · Görüntüleme: 1,366
maşallah kardesım
kusların super ozellıkle kırmızı bozalan cok guzel

Maşallah güzel kuşlar uçum içinde güzel yer..

abi bende seninkilergibi kırmızı karanfil kafa almak isdedim burlarda böyle fazla yok

kırmızı bozallanın erkeyini kacırdım siyah karanfil kafayla eşleştiler nasıl yavru cıkar acaba

Sarıyı karanfil zor bulursun muğlada yok denecek kadar azdır herhalde kırmzıyla,karadan 3 renk de düşer genelde kara atar bellide olmaz.Alcağın yavrular belli kırmızı,kara hatta mor çıkacaktır renk uyuşmamasından.Kara karanfilinin gagası siyah onu beyazlatır bulabilirsen sarı ve ya kırmızı al eşle daha iyi yavrular alırsın.

bunlar civtleşdi yakında yumurtalar yuva hazır bir cift yeni bulabilirsem harclıklarımdan biriktiriyorum kafa kuyrukda alıcem 2 civt

:evet: iyi biriktir bakalım fazla kuşla doldurma kümesini üredimi yer bulamassın sana tavsiyem iyi güvercin besle ve hep besle.

genç bir meraklı için kuşların güzel güle güle besle

hepsini parayla almadım sağolsun abilerim bazılarını hediye verdiler hepsine teşekkürler bazılarınıda bodrumdan mezatdan aldım

Ekli dosyalar

• DSC01155.webp
    DSC01155.webp
    3.2 MB · Görüntüleme: 863
güvercinlerinden 1 çift daha

Ekli dosyalar

• DSC01191.webp
    DSC01191.webp
    3.2 MB · Görüntüleme: 865
maşallah mavi baş kelebekler çok güzeller iyi uçurumlar...

kuşların güsel tüyleri kdr ömürleri olsun ancak dikkat et kümesin ordaki gördüğümse o tellerden sansar,gelincik girebilir benden sölemesi orayı kapatırsan senin için saha iyi olur bol yavrulu sezonlar dilerim

Maaşallah kuşların çok güzel, yerinde güzele benziyor.. Ohh insan daha ne ister ki :heyo:

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

bu gün döneklerim mavi başlarım 1 cift daha güvercinim yumutladılar ama kara saya ile kaverengi saya yatıp duruyor ama yumurtlamıyorlar nolcak bakalım bırde benım 1 beyaz dışi kuşum var bıtane arabım var onlar eşmi bir türlü anlayamadım arap aynı kız gibi beyaz dişi yumurtladı bu gün işte arap hiç kur yaptığını görmedim diyer erkekler arapın yanına geliyorlar kur yapıyorlar arap kaçıyor bi türlü anlayamadım öpüşüyorlarda hiç çifleştiklerini görmedim beyaz dişinin 20 gün 1 ay önce erkeği kaç mıştı beyaz erkegiyle çifleşmişti yumurtalar o eski erkekten ola bilirmi

Geri