bu da benim kümes kendi yapımım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscubehlul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
behlül
Meslek
çapraz
İlgi Alanı
Köpekler
yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Ekli dosyalar

• SNC00071.webp
    SNC00071.webp
    1 MB · Görüntüleme: 2,768
:dans:

Ekli dosyalar

• SNC00072.webp
    SNC00072.webp
    548.2 KB · Görüntüleme: 2,687
:tamam:

Ekli dosyalar

• SNC00073.webp
    SNC00073.webp
    583.1 KB · Görüntüleme: 2,671
:p :evet: :dans:

Ekli dosyalar

• SNC00073.webp
    SNC00073.webp
    583.1 KB · Görüntüleme: 2,740
:heyo:
:tamam: :dans:

Ekli dosyalar

• SNC00074.webp
    SNC00074.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 2,743
Abi bunun kapısı nerde acaba...

melihdnr' Alıntı:
Abi bunun kapısı nerde acaba...

o kuşların içinde bulunduğu kasa nın üstündeki sarı demirler yukarı-aşağı inerek kapı görevi görüyor kardeş

Hırsız, Kedi, Fare ve soğuk yönünden sıkıntı olmasın ?

behlül kardeşim kümes ekvator çizgisinde yaşıyorsan eger cok uygun sıcak bakımından havadar.. ama kısın napıcaksın ?
yasımızda aynı bende bir kümes yaptım onun resımlerını cekip koyarım aradaki farkları anlayıp ona göre davranırsın.. bu lafımıda yanlıs anlama kötü manade demıyorum..

melihdnr' Alıntı:
KEDİ YÖNÜNDEN İLK BİR KAÇ GÜN SIKINTIM VARDI SONRA TAŞLADIM BAYAĞI BİR İSABETLİ OLARAK ŞİMDİ KEDİ KÖPEK YOK AMA SERÇELER VAR AĞAÇ DALLARINDA... HIRSIZ İÇİNSE KÜMESİM BAHÇEDE NORMAL MAHALLEDEN 3-4 METRE AŞAĞI ALANDA VE AĞAÇLARDAN KÜMES BİLE GÖRÜNMÜYOR GÖRÜNSEDE GÜVERCİN DEĞİL TAVUK BİLE BESLEYEN YOKKİ BURADA HERKES ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
SOĞUK YÖNÜNDEN İSE ;SBAHLARI GÜNEŞE ÇIKARIYORUM ÖĞLEN GÜNEŞİNE BİR KERE DAHA AKŞAM SERİNLİĞİNDE İSE MISIR VERİYORUM İÇİNİ SICAK TUTUYOR HAYVANCIKLARIN VE KÜMESİN ÜSTÜNE ÇADIR ÇARFAI VAR BAYAĞI BÜYÜK GECE ONU ÖRTÜYORUM KAT KAT...

delicem46' Alıntı:
behlül kardeşim kümes ekvator çizgisinde yaşıyorsan eger cok uygun sıcak bakımından havadar.. ama kısın napıcaksın ?
yasımızda aynı bende bir kümes yaptım onun resımlerını cekip koyarım aradaki farkları anlayıp ona göre davranırsın.. bu lafımıda yanlıs anlama kötü manade demıyorum..
KARDEŞ BU KÜMES ŞİMDİLİK BİR AYA KALMAZ ÇATIYA ÇIKACAĞIM TERASDA BİRODA VAR KIŞIN ORAYI KULLANACAĞIM
AMA ŞİMDİ ÇATI KİRALIK ANCAK YAZA ÇIKIYORLAR

delicem46' Alıntı:

BU KÜMES ŞİMDİLİK YAZA ÇATIYA ÇIKICAM TERASA ...

1ODA VAR ORAYI KÜMES OLARAK KULLANACAĞIM TERASDADA UÇURURUM ....

KARDEŞ BU KÜMES ŞİMDİLİK BİR AYA KALMAZ ÇATIYA ÇIKACAĞIM TERASDA BİRODA VAR KIŞIN ORAYI KULLANACAĞIM
AMA ŞİMDİ ÇATI KİRALIK ANCAK YAZA ÇIKIYORLAR

PARDON YAZDIĞIM CEVAPLAR ARKA SAYFA YA GİDİNCE 1 KAÇKERE DAHA YADIM YENİ FORUM ÜYESİYİM BUNU YENİ FARK ETTİM

kuscubehlul' Alıntı:
melihdnr' Alıntı:
KEDİ YÖNÜNDEN İLK BİR KAÇ GÜN SIKINTIM VARDI SONRA TAŞLADIM BAYAĞI BİR İSABETLİ OLARAK ŞİMDİ KEDİ KÖPEK YOK AMA SERÇELER VAR AĞAÇ DALLARINDA... HIRSIZ İÇİNSE KÜMESİM BAHÇEDE NORMAL MAHALLEDEN 3-4 METRE AŞAĞI ALANDA VE AĞAÇLARDAN KÜMES BİLE GÖRÜNMÜYOR GÖRÜNSEDE GÜVERCİN DEĞİL TAVUK BİLE BESLEYEN YOKKİ BURADA HERKES ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
SOĞUK YÖNÜNDEN İSE ;SBAHLARI GÜNEŞE ÇIKARIYORUM ÖĞLEN GÜNEŞİNE BİR KERE DAHA AKŞAM SERİNLİĞİNDE İSE MISIR VERİYORUM İÇİNİ SICAK TUTUYOR HAYVANCIKLARIN VE KÜMESİN ÜSTÜNE ÇADIR ÇARFAI VAR BAYAĞI BÜYÜK GECE ONU ÖRTÜYORUM KAT KAT...

Ne kadar taşlarsan taşla kediler mutlaka öldürmese de tellerin arasından yavaş yavaş kanadını kuyruğunu parçalayacaktır. Açık konuşup sonradan üzülmendense ve daha da önemlisi can taşıyan hayvanların kobay gibi denenmesindense önceden söylemekte fayda var. Orası ne bir kümes ne de orda kuş beslenir. Bahçeye güzel bir kümes yaparsın kapısı bacası belli olan, ne senin başın ağrır ne de kuşlarının hayatı tehlike de olur.

valla şimdi resimlere bende baktım o kumes falan degıl onda ancak kuslar es kapanır lutfen kuslara bakamıyosak besleyemeylım beslıyosakta hakkını verelım bu laflarımı yanlıs anlama sakın en azından pazar tahtalarından 4 tane alsan bırbırıne kare seklınde caksan ustune bı tahta kapat al sana kumes hırsız ve kedı sansar gıbı hayvanlardan korumak ıcın ıse ustune peynır tenekesı cakarsın olur bıter selamlar

sizin kadar laz bir insan topluluğu görmedim lan oğlum yeni başladık diyoz lan :sinirli: :sinirli: :sinirli:
tavsiye diyoz lan ne bilim güvercin bakmasını :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
heves ettim kümes yaptım lan :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
sizde tavsiye yapacağınıza laf atıyorsunuz lan böyle sitenin allah belasını versin ben çıkıyom hayde

:sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
:sinirli: :sinirli: :sinirli:
:sinirli: :sinirli:
:sinirli:

kardeşim merhaba söylediğimiz şeylere sinirlenmene gerek yok herkes bı yorum yapacak kaldıkı sen resımlerı ınsanların beyenısıne sunmusun beyenırler yada beyenmezler bu ınsanların kendı fıkır LAN gıbı cumleler kullanman hıcte hos degıl kumes yapmayı bılmıyosan sıtede konu arama butonundan bakabılır ona gore plan proje yapıp daha guzel bısey yapabılırdın yada cevrenden daha genıs bılgı alıp ona gore kümes yapabılırdın sen 4 tane sandıgı ust uste koymusun buda benım kumesım demısın o kumes degıl diyince ınsanlar ve ben buna kızmısın bence daha sakın olup daha guzel seyler yapabılırsın hersey gonlunce olsun selamlar

ewt ama adam bilmiyor araştırmış bulamamış bu lazlarda adamı sinirlendirmiş

Sorması ayıp nasıl bulamamış .Yukarıdaki arama bölümüne sadece " kümes " yazsa bile onlarca konu çıkıyor.. ;)

hünkari34' Alıntı:
ewt ama adam bilmiyor araştırmış bulamamış bu lazlarda adamı sinirlendirmiş

Hala farklı üyeliklerle insanları aptal yerine koyabileceğini sanıyorsun değil mi? Tembel, cahil adam bakar göremez. Terbiyeli ol, insanların canını sıkma... Sana söylenenlerden ders alacağına saçmalayıp duruyorsun. Araştır gereksiz yere siteyi kirletme artık... Bizim gelip sana kümes yapacak halimiz yok, imkanın yoksa besleme kardeşim. Bu ortam hepimizin, terbiyesizlere fırsat tanımadığımızı bilmeni isterim.

şimdiliq idare eder bi sorum olucaqtı ıspartalımısn sen acaba bende ıspartalıyımda yalvaç dan

valla çok havadar ve ferah olmuş gönül yeterki kuş beslemek istesin tebrikler.

Geri