kuscubehlul
Üye
- Ad Soyad
- behlül
- Meslek
- çapraz
- İlgi Alanı
- Köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
melihdnr' Alıntı:Abi bunun kapısı nerde acaba...
KEDİ YÖNÜNDEN İLK BİR KAÇ GÜN SIKINTIM VARDI SONRA TAŞLADIM BAYAĞI BİR İSABETLİ OLARAK ŞİMDİ KEDİ KÖPEK YOK AMA SERÇELER VAR AĞAÇ DALLARINDA... HIRSIZ İÇİNSE KÜMESİM BAHÇEDE NORMAL MAHALLEDEN 3-4 METRE AŞAĞI ALANDA VE AĞAÇLARDAN KÜMES BİLE GÖRÜNMÜYOR GÖRÜNSEDE GÜVERCİN DEĞİL TAVUK BİLE BESLEYEN YOKKİ BURADA HERKES ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİmelihdnr' Alıntı:Hırsız, Kedi, Fare ve soğuk yönünden sıkıntı olmasın ?
KARDEŞ BU KÜMES ŞİMDİLİK BİR AYA KALMAZ ÇATIYA ÇIKACAĞIM TERASDA BİRODA VAR KIŞIN ORAYI KULLANACAĞIMdelicem46' Alıntı:behlül kardeşim kümes ekvator çizgisinde yaşıyorsan eger cok uygun sıcak bakımından havadar.. ama kısın napıcaksın ?
yasımızda aynı bende bir kümes yaptım onun resımlerını cekip koyarım aradaki farkları anlayıp ona göre davranırsın.. bu lafımıda yanlıs anlama kötü manade demıyorum..
delicem46' Alıntı:behlül kardeşim kümes ekvator çizgisinde yaşıyorsan eger cok uygun sıcak bakımından havadar.. ama kısın napıcaksın ?
yasımızda aynı bende bir kümes yaptım onun resımlerını cekip koyarım aradaki farkları anlayıp ona göre davranırsın.. bu lafımıda yanlıs anlama kötü manade demıyorum..
kuscubehlul' Alıntı:KEDİ YÖNÜNDEN İLK BİR KAÇ GÜN SIKINTIM VARDI SONRA TAŞLADIM BAYAĞI BİR İSABETLİ OLARAK ŞİMDİ KEDİ KÖPEK YOK AMA SERÇELER VAR AĞAÇ DALLARINDA... HIRSIZ İÇİNSE KÜMESİM BAHÇEDE NORMAL MAHALLEDEN 3-4 METRE AŞAĞI ALANDA VE AĞAÇLARDAN KÜMES BİLE GÖRÜNMÜYOR GÖRÜNSEDE GÜVERCİN DEĞİL TAVUK BİLE BESLEYEN YOKKİ BURADA HERKES ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİmelihdnr' Alıntı:Hırsız, Kedi, Fare ve soğuk yönünden sıkıntı olmasın ?
SOĞUK YÖNÜNDEN İSE ;SBAHLARI GÜNEŞE ÇIKARIYORUM ÖĞLEN GÜNEŞİNE BİR KERE DAHA AKŞAM SERİNLİĞİNDE İSE MISIR VERİYORUM İÇİNİ SICAK TUTUYOR HAYVANCIKLARIN VE KÜMESİN ÜSTÜNE ÇADIR ÇARFAI VAR BAYAĞI BÜYÜK GECE ONU ÖRTÜYORUM KAT KAT...
hünkari34' Alıntı:ewt ama adam bilmiyor araştırmış bulamamış bu lazlarda adamı sinirlendirmiş