BU DA BENIM KUMESIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmed173
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ahmed173

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet tuncal
Meslek
özel sektor
İlgi Alanı
Köpekler
merhabalar değerli ustadlar. yenı kurdugum kumes ama eksgı daha cok farkındayım bu hafta sonu tabana ızgaraları yerleştırıcem. havalandırması yan tarafta onunla ılgılı bır sıkıntım yok. yorumlarınızı beklemekteyım.

Ekli dosyalar

• 20130316_115903.webp
    20130316_115903.webp
    49.8 KB · Görüntüleme: 1,956
  • 20130316_115906.webp
    20130316_115906.webp
    41.7 KB · Görüntüleme: 1,939
  • 20130316_115910.webp
    20130316_115910.webp
    37.8 KB · Görüntüleme: 2,012
  • 20130316_115915.webp
    20130316_115915.webp
    57 KB · Görüntüleme: 1,917
maşallah, emeğine sağlık, bittiğinde daha güzel görüneceği kesin :)

malum izmir sıcak bir yer, yazın koku ve havasızlık sıkıntısı olmaması için kapının iki yanından 1-2 tuğla çıkarıp, tel ile kapatsan bu sorunu da çözmüş olursun, diğerleri de zamanla tamamlanır zaten.

Maşallah,kümesiniz ve kuşlarınız sağlıklı gözüküyo. Yerde durduğu gibi havada da dönüyorlarsa daha ne olsun :)

FeLix_' Alıntı:
maşallah, emeğine sağlık, bittiğinde daha güzel görüneceği kesin :)

malum izmir sıcak bir yer, yazın koku ve havasızlık sıkıntısı olmaması için kapının iki yanından 1-2 tuğla çıkarıp, tel ile kapatsan bu sorunu da çözmüş olursun, diğerleri de zamanla tamamlanır zaten.

aynen havasızlık hem kuslar ıcın hemde bızler ıcın kotu ama dedıgım gıbı kumesın yan tarafı gorunmeyen tarafı komple telli o anlamda sıkıntı cekmıyoruz. ilginize teşekkurler.

Muharrem Şahin' Alıntı:
Maşallah,kümesiniz ve kuşlarınız sağlıklı gözüküyo. Yerde durduğu gibi havada da dönüyorlarsa daha ne olsun :)

teşekkurler guzel yorumlarınız için. :)

Maşallah , güle güle besleyin inşallah :slm:

Kerim TÜRK' Alıntı:
Maşallah , güle güle besleyin inşallah :slm:

teşekkurler bugun yada yarın bır yavrunun dunyaya gelmesı lazım aksamı sabırsızlıkla beklıyorum :)

ahmed173' Alıntı:
Muharrem Şahin' Alıntı:

teşekkurler guzel yorumlarınız için. :)

Ahmet Öncelikle ESSELAMUNALEYKÜM Kardeşim O limon Kasalarını Nerden Aldın Acaba Benim Bi 10 15 Tane Felan lazımda.... sölrsen nerden aldını

limon kasalarını; duz oturt ustu acık kalıcak o yanda 2 tane cıta dan bırısını sök onun ustune aynı sekıl diz yuvalıklar daha duzenlı olur. bu sekılde yumurta yavru alman zor bol ucuslar.

erolerhan' Alıntı:
limon kasalarını; duz oturt ustu acık kalıcak o yanda 2 tane cıta dan bırısını sök onun ustune aynı sekıl diz yuvalıklar daha duzenlı olur. bu sekılde yumurta yavru alman zor bol ucuslar.

eywallah yorumların ıcın suan kasalarım dedıgın sekılde konumlu o fotograflar kumesın yapım asamasında olan seklıydı suan ıkı kumesınm bulunmaktadır. bırı bu fotodakı dıgerı ıse demırdem yaptırdıgım kumesım.

herkese bol uçüşlar.

erolerhan' Alıntı:

meyve sebze hallerınden temın edebılırsın tanesı 0,75 kurus ben ordan temın ettım

Geri