BU DA BENİM MİRO LAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscu522
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 14K

kuscu522

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cihan koyuncu
Meslek
ögrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
MAŞALLAH

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0023.webp
    Fotoğraf0023.webp
    259.4 KB · Görüntüleme: 3,591
çok teşekkur ederim ali abi

cihan kardeşim çok süper kuşların ve çok da sağlıklı görünüyorlar maşallah .. bol yavru almalar ..:)

ÇOK SAOL EMRE KARDEŞİM İNŞ.SANADA BOYLE KUŞLAR BESLEMEK NASİP OLUR..

cihan kardeşim sende bilirsin benim kümesteki mirolarım , 1 çift kelebeklerimdir hehe :D

Bol yavru alman dileğiyle.

...SAYGILARIMLA...

cok saol mertt 2009 herkes için hayırlıve bolbol saglıklı yavrular almakla gecer..

SELAM ABİ COK TEŞEKURLER YORUMUNUZ İÇİN..

Güzel kuşlart sağlıklı yavrular alman dileğiyle!
Hamza AK

yorumunuz için steşekkurler hamza abi

massallah guzel kuslar allah nazardan saklasın (: (:

yorum yapan herkese teşekkürler
kuşlar para ihtiyacından dolayı satıldı..alan hayrını görür inşallah

saygılarım

bu ırkın rengini çok seviyorum oyun bakımından diğer taklacılardan bir özelliği varmı piyasası nekadar?

mirolar bölümünde detaylı bilgi mevcutur.. ben 200 mılyona aldım mezattan 250 milyona sattım sattım
kuşun rengine göre fıyatlar değişiyo tabi

cıhan kardesım hayırlı aksamlar bu mırolar merek edıyorum hangı kusu hangıne vurunca cıkıyo bırde bunların pıyasası ne bana bılgı verırmısın bır cıf dusunuyorum

selam hasan abim,kuşların soyunu nereden geldiğini bilmiyorum acıkcası,ama fiyat olarak takımı 200 mılyonada var 2 milyar olanları da var abim.mirolar bölumünde daha detaylı bilgiler var sanırım rengi daha koyu olanların fiyatları bıraz daha yuksek fiyatta..

saygılarımla

:hmm: tesekkur ederım.cıhan kardesım

rıca ederim hasan abim,yardımcı olabılceğim bı konu varsada seve seve elımden geldiğince yapmaya çalışırım abim..

cihan kardeş maşallah güzel kuşlar. tüyü başına hayrını gör.

merhabalar
kuslar cok güzel maşallah ALLAH tüyü kadar ömür versin
kostümlerine bi lafım yok güzel maşallah
ama bu kusların oyunuda varmı yanlış anlamayın sadece merak herkese hayırlı günler
yozgatlıı

selam emrah kardeşim ben bunları sadece kostum olarak aldım,ve sattım uçuş performansı hakkında hıc bır bılgım yok yani..

saygılarımla

maşallah çok güzel mirolarınız varmış güle güle besleyin

kuşlarin güzel ama kırmişin sen herhal mirolar tam koyu olur sendekiler çakmakliş olmus ama güzel kuslar masallah

selamlar kuşlar oncelıkle SATILDI..ben bu kuşları 200 tl aldım 250 tl sattım..rengıne gore iyi fiyata aldıgımı düşünuyorum yorumlarınız ıcın teşekkurler..

saygılarımla

cok guzel kusların var kardes gule gule besle fıyatları ne kadar mıroların

Geri