BU DA İÇİ ARKADAŞLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yaren__1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serkan ülker
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kediler
BU DA İÇ TASARIMI

Ekli dosyalar

• Görüntü0934.webp
    Görüntü0934.webp
    101.2 KB · Görüntüleme: 1,982
  • Görüntü0905.webp
    Görüntü0905.webp
    198.1 KB · Görüntüleme: 1,942
  • Görüntü0906.webp
    Görüntü0906.webp
    214 KB · Görüntüleme: 1,895
  • Görüntü0936.webp
    Görüntü0936.webp
    158.2 KB · Görüntüleme: 1,944
HİÇ KUSUR YOK ..ÇOK GZL ..

( AYRI AYRI BAŞLIK AÇMAYALIM ..)

fotoların hepsini yükleyedim o yüzden yeni konu açmak zorunda kaldım. ilk mesajım olduğumdan acemilik oldu biraz arkadaşım

SERKAN :
5 ADET FOTO YÜKLEYİP ..AYNI KONUYA TEKRAR FOTOLAR YÜKLEMEĞE DEVAM EDEBİLMEKTEYİZ ..
KOLAY GELSİN ..

Memleketim Aydın'da böyle kümesler görmek gayet sevindirici. :)

beğenmenize sevindim arkadaşlar,yorumlar için ayrı ayrı teşekkür ederim.

Kümes süper ama bizim buraya gitmez hırsızlar onu olduğu gibi kuslarla beraber sirtlar götürülen :-)) kumesle beraber

Güzel kümes olmuş, hırsızların kuşları kolayca çalabileceğini düşünmüyorum.

Gayet hoş bir kumes olmuş Güle güle bekleyin ben de aydın Didim deyim taklaci besliyorum

Süskuyruk' Alıntı:
Kümes süper ama bizim buraya gitmez hırsızlar onu olduğu gibi kuslarla beraber sirtlar götürülen :-)) kumesle beraber
bizim burda herkes birbirini tanıdığı için hırsızlık olayı pek fazla yaşanmıyor hem çatıya çıkış sadece evin içinden var yanlarla bağlantısı hep kapalı arkadaşlar

arkadaşlar demkeş veya balina süs kuşları tarzı olan var mı satılık bu kümese koyacağım

yaren__1903' Alıntı:
arkadaşlar demkeş veya balina süs kuşları tarzı olan var mı satılık bu kümese koyacağım

Salı Günleri didimde mezat kuruluyor hekimoglu diye bir abimız kus ticareti yapıyor her hafta mezat ta her türlü kus var gelip bakabilirsin

mertozdemir' Alıntı:
yaren__1903' Alıntı:

Salı Günleri didimde mezat kuruluyor hekimoglu diye bir abimız kus ticareti yapıyor her hafta mezat ta her türlü kus var gelip bakabilirsin

teşekkür ederim arkadaşım bir salı didim'e gidip bakayım kuşlarına. pazar günleri aydın'da oluyor mezat sen geliyor musun oraya?

yeni kümesimin yeni kuşları

1 aydır çatı altına alıştırmaya çalışıyorum ve sonunda başardım yeni kuşlar koymak istiyorum demkeş,balina ve diğer süs kuşları tabi maddi açıdan uygun fiyatlarda bakıyorum.

Ekli dosyalar

• Görüntü0986.webp
    Görüntü0986.webp
    82.2 KB · Görüntüleme: 1,205
  • Görüntü0985.webp
    Görüntü0985.webp
    181.8 KB · Görüntüleme: 1,198
  • Görüntü0997.webp
    Görüntü0997.webp
    15.9 KB · Görüntüleme: 1,185
  • Görüntü1000.webp
    Görüntü1000.webp
    48.4 KB · Görüntüleme: 1,206
  • Görüntü1002.webp
    Görüntü1002.webp
    86.3 KB · Görüntüleme: 1,206
Hayırlı olsun gayet güzel tasarım ve işçilik elinize sağlık.
Ancak gözüme çarptığı kadarıyla nacizane tavsiyem taban ızgaranız var ve altına gazete kağıdı sererseniz temizlemesi daha kolay olur ve nemlenme daha az olur ayrıca raflar yuvalıklara da gazate serip üzerine taban ızgarası koyarsanız kuşlarınızın dışkıyla temasını önlemiş olursunuz ve temizleme açısından kolaylık sağlar.

samedovic' Alıntı:
Hayırlı olsun gayet güzel tasarım ve işçilik elinize sağlık.
Ancak gözüme çarptığı kadarıyla nacizane tavsiyem taban ızgaranız var ve altına gazete kağıdı sererseniz temizlemesi daha kolay olur ve nemlenme daha az olur ayrıca raflar yuvalıklara da gazate serip üzerine taban ızgarası koyarsanız kuşlarınızın dışkıyla temasını önlemiş olursunuz ve temizleme açısından kolaylık sağlar.

önerin için teşekkür ederim arkadaşım. ilk yaptığımda aklıma gelmemişti ama sonradan gazete koymayı düşündüm ama temiz yapacağım bir hafta sonu o zaman gazete kağıdı yerleştireceğim altlıklarına öyle daha basit oluyor temizlemesi

yaren__1903' Alıntı:
mertozdemir' Alıntı:
yaren__1903' Alıntı:

teşekkür ederim arkadaşım bir salı didim'e gidip bakayım kuşlarına. pazar günleri aydın'da oluyor mezat sen geliyor musun oraya?

Yok malesef ben şehir dışına fazla cıkamıyorum. Bu hekımoğlu dediğim adam da pazartesi günleri bodrumda kendi mezatını yapıyormus sonradan öğrendim. Yani pazartesi Bodrumda Salı didimde. Adamda her türlü her kalite de kuş var canlı canlı gözümle gördüm yani :)

kümesimin yeni kuşları ve ilk yavruları

Ekli dosyalar

• ÇİFT TEPE BEYAZ.webp
    ÇİFT TEPE BEYAZ.webp
    196.7 KB · Görüntüleme: 967
  • Görüntü0997.webp
    Görüntü0997.webp
    15.9 KB · Görüntüleme: 947
  • Görüntü1015.webp
    Görüntü1015.webp
    85.8 KB · Görüntüleme: 994
  • Görüntü1017.webp
    Görüntü1017.webp
    51.4 KB · Görüntüleme: 997
  • şebap erkek (3).webp
    şebap erkek (3).webp
    283.9 KB · Görüntüleme: 951
ilk yavrular

Ekli dosyalar

• arap çiftinin yavruları (2).webp
    arap çiftinin yavruları (2).webp
    155.8 KB · Görüntüleme: 958
  • POSTA YAVRU.webp
    POSTA YAVRU.webp
    43.6 KB · Görüntüleme: 979
Ellerinze sağlık kümes çok güzel görünüyor.Ne malzeme kullandınız ve ne kadar masraf yaptınız yazabilirmisiniz?

teşekkür ederim emre. dışı 11 mm'lik sunta yaptıktan sonra beyaza boyadım arkadaşım.

KÜMES YAPIM MALZEMELERİ FİYATI
6,5 m tel 60,00
kapı kilidi - menteşe - sürgü 7,00
çivi 6,00
cita - ince tahta 25,00
kapı menteşesi 1,50
5x5 dilme tahtası 55,00
cıvata-L demir-matkap ucu 25,00
dilme + tahta 40,00
tahta 14,00
sunta(marangozdan çıkma) 20,00
sprel testeresi + cıvata 10,00
matkap ucu+çivi 5,00
cıvata+l demir 5,00
boya 30,00
yapıştırıcı 10,00
şeffaf branda 100,00
TOPLAMDA 413,00 TL FALAN HARCADIM.BEN GEREKSİZ MALZEME ÇOK KULLANDIM.

Geri