polllat
Üye
- Ad Soyad
- sinan öztekin
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
Kuşçuluğu bir süre öce mecburiyettene bıraktım..Yani uçuracak yerim olmadığı için..Ama kuşları ciddi anlamda özlüyorum..Balkonumuz çok küçük derinlik 1,5 metre boyu 2-2,5 metre falan..BEnde şimdi evimizin balkonuna çok güçük bir yer yaptım: derinlik ve yükseklik 50 cm genişlik 1 metre..Kuşçu dükkanlarında özellikle sallabaş kuş gördükçe alıyorum..Neden sallabaş derseniz: bu konuda az çok tecrübem oluştu artık sallabaş kuşun dilinden anlıyo gibiyim..YAni onları iyi edebiliyorum..iyileştirirkende balkonda otururken dışarı falan çıkartıyorum..her seferinde aradan 2 hafta falan geçince birgün uçunca kaybolup gidiyolar, balkonu bulamıyolar ama ben yine bir sallabaş kuş daha bulup aynı şeyi yapıyorum..bundan hiç bıkmadım ve düşünüyorumda bıkmam da yani..belki kafesin çok küçük acı çektirirsin hayvanlara diyeceksiniz ama zaten kapısı devamlı açık duruyo balkonda geziyo onlar hep..Şu an yine kuşsuz kaldım bakalım ne olacak ilerleyen günlerde..ama benim merak ettiğim neden bu kadar eğilimliyim hasta kuşlara böyle?