Bu Fiyata Miski _?!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan deeppoint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

deeppoint

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cnyt Cnyt
Meslek
Serbst
İlgi Alanı
selamün aleyküm arkadaşlar çakmaklı miski bu fiyata normal mi dir Arka tepeli Satıcı şebap bakmadığı için Sattığını Yazmış.Kısacası Arkatepe Çakmaklı Şebap Miski Dişi 100 TL Yazmıs Sizce Nasıl _?! Ve Dişimi Gerçekten _?!

14viqes.png

2utt4li.png

5kiqyv.png

Aceleci davranmak her zaman zararlıdır. Size tavsiyem bir kaç hafta sonu pazar günü Edirnekapı Kuş pazarına gelin ve pazarı dolaşın kuşları inceleyin fiyatları araştırın ve kafanızda bir düşüce oluşsun. Hoşunuza gidecek kuşu illaki bulacaksınız sabırlı olmakta her zaman yarar vardır.

samedovic' Alıntı:
Aceleci davranmak her zaman zararlıdır. Size tavsiyem bir kaç hafta sonu pazar günü Edirnekapı Kuş pazarına gelin ve pazarı dolaşın kuşları inceleyin fiyatları araştırın ve kafanızda bir düşüce oluşsun. Hoşunuza gidecek kuşu illaki bulacaksınız sabırlı olmakta her zaman yarar vardır.
Araştırdığım için Sorayım Dedim burda aşılamayada giden bir kuşçu var kuşun resmini gösterdim bildi herşeyini ve bana 50-100 vs bu fiyatlradaki kuşları eşleştirme dedi ve benim kuşa 1.500 - 2000 Dedi Kafa Buldu Desem Adam Yaşlı Başlı İşinde Gücünde Biri Gözüküyor Sizce Durum Nedir _?!

Bu sevdanın içine para ve menfaat girince ister istemez ortaya yalanlar dolanlar dümenler kuşları makyajlamalar. Makyajdan kastım tırnak boyama tüye yağ sürme kısır kuş satma vs vs çoğaltılabilir. Size kuş satacak kişi sizin fazla anlamadığınızı farkettiği anda kazıklamaya çalışabiliyor. O yüzden temkinli dikkatli olmakta fayda var bana göre güvercin ticareti yapanlardan kuş almak yerine besleyiciden almakta fayda vardır. O yüzden biraz sohbet ettiğiniz sizde güven teşkil eden aynı sizin kuşunuza birebir benzeyen bir kuş almanızı öneririm. Elinizde kuşun iriliği ayak yapısı tüy yapısı oldukça iyi görünüyor.
Sizde sabırlı olun araştırın doğru zamanı bekleyin ve doğru kuşu bulmak için inceleyip gözlemleyin. Varsa bir dostunuz arkadaşınız bilen onla beraber gidin.
Sorduğunuz kuşçuyla bi kaç kez sohbet edin sizde güven teşkil ederse tanıdığı vs var ise bu tarz güvercin besleyen eş almayı düşündüğünüzü ve sizi tanıştırmasını isteyin ancak söylenen herşeye inanmayın sizi kandırmak isteyenler olabilir. Elinizdeki kuşun değeri göreceli olabilir bu konuda ben yorum yapmak istemem yanıltabilirim.Benden daha bilgili arkadaşların yorumlamasını tercih ederim

Teşekkür Ederim Son 2 GÜndür Baya Mesai Yaptırdık Size Saolun

Ne demek benim için zevkti.
Bilgi, deneyim, tecrübe paylaştıkça değer kazanır.
İnşallah gönlünüze göre bir eş bulur ve beslersiniz. Bizlerle bu platformda yavrularının resimlerini de paylaşmak nasip olur.

Geri