bu gözün nesi var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tacettin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Tacettin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tacettin Belkeseli
Meslek
Satış Temsilcisi
İlgi Alanı
Kediler
Hangi ilacı kullanmalıyım ,tedavi yöntemi nedir bilgi verirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

• Göz.webp
    Göz.webp
    39.4 KB · Görüntüleme: 1,756
  • Göz1.webp
    Göz1.webp
    35.5 KB · Görüntüleme: 1,743
Diğer gözden farklı ,akmış gibi

kimi kuşların tek gözü öyle olur resimdeki gözde arkadaşın dediği gibi hiç bir şey yok biri sadece akma göz

göz sağlıklı,
deli çakır (yarım çakır) diyebiliriz.
saygılar ŞABAN ORAL

Kuslarimin 1 tanesinde bu durum var böyle yarim degil ama belliki diger gözünden farkli.

bu konuda bir sey yok diyenlerin tekrar düsünmesini isterdim.

kanadin biri beyaz biri siyah olsa belki anliyacam ama gözler yalan söylemez diye bilinir

kusun gozlerı gayet saglıklı bu sekılde olabılıyor ve akma goz olarak tabır edılıyor
kesınlıkle bı tedavıye ıhtıyacı yok sanırım yenı kus besleyenlerdensınız ve bu konu hakkında bılgı sahıbı olmadıgınızdan dolayı bu sekılde olabılıyor
saygılar
oguz ustundag

aynı durum bendede oldu sen kendin bir farklılık olgunu daha iyi bilirsin . benim kuşun böyle çakır tarafı görmüyor
sorunlu yani . resimdekiyle aynı hiç bir farkı yok

Katiliyorum kusun ucmasinda bile degisiklik var.

tedavide degil düsüncem ama ilk aklima gelen yavruyke diger cift kuslardan darbe aldigi ndan dolayi hasar kalmis.

Yavrularin bas,boyun,omuz'da cokca yara mevcut oluyor bu kusta bu hasar neden olusmasin.

birde dogustan bu durumu gören varmi aranizda cok merak etdim
ben bu durumu gecmistede hatirliyorum yani yeni bir durum degil.

ARKADAŞLAR;

SERT CİSİMLE, KUŞA VURANLARDA ( maalesef) ya da kuş uçarken BİR YERE ÇARPTIĞINDA GÖZ BU HALE DÖNER.

CEVAP BUDUR..KİMİ ZAMAN AZ GÖRÜR.BAZEN DE O GÖZ HİÇ GÖRMEMEKTEDİR.

EŞLEŞTİRME İÇİN KAPATILMIŞ DİŞİ KUŞLARI DA BAZI HAYDUT ERKEKLER DÖVEREK BU DURUMA GETİREBİLMEKTE OLDUĞUNU GÖZLEMLEMİŞ BULUNMAKTAYIM.

ÇAKIR GÖZLÜ (AKMA) GÖRÜNTÜ DAHA FARKLIDIR.(ARASINDAKİ FARK GÖZ BEBEĞİ BÜYÜKLÜĞÜNÜN DEĞİŞİKLİĞİDİR, KANAATİNDEYİM.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA.HER TÜRK ASKER DOĞAR.

Türker abi bizleri aydinlatdigin icin tesekkür ederim.

GÖZLERİNİZDEN ÖPERİM..SEVGİLERİMLE..

BURSADAN ... :slm: :tamam:

devamisin haplar var... onlardan al 1 yada 2 tane un halıne getırecek sekılde hapları döv. sonra o tozu kuşun gözüne serp 2 yada gün bırsey kalmaz. veya hıpradox damla al göze bir damla agızdan 2 damla serp o da 2 gun veya 3 gun kullan gecer inşşş

esmer_419' Alıntı:
devamisin haplar var... onlardan al 1 yada 2 tane un halıne getırecek sekılde hapları döv. sonra o tozu kuşun gözüne serp 2 yada gün bırsey kalmaz. veya hıpradox damla al göze bir damla agızdan 2 damla serp o da 2 gun veya 3 gun kullan gecer inşşş

Vermis oldugun bilgiler icin tesekkür ederiz

Gözde hiç bir sorun yok ilaca falanda gerek yok

hiç bir şeyi yok o gözün...gayet sağlıklı bu hayvan sıklıkla karşılaşılan bir durumdur.olay soya çekimle ilgiili özellikle ala besleyenler bu durumla karşılaşırlar...

bencede o gozde birsey yok darbe alsa daha cok belli eder...akma goz kaninda var bence

Göz sapasağlam,boşuna ilaç vermeyin daha önce böyle bir şey görmediğiniz için gözü rahatsız zannediyorsunuz.Selamlar sevgiler

Geri