BU GÜNE KADAR EN SON İZLEDİĞİNİZ KUŞU NERDE VE KİMDE İZLEDİNİZ ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan timko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

timko

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
timur tarık
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Kediler
TÜM MERAKÇILARA SAYGILARIMLA ;
arkadaşlar bu güne kadar izlediğiniz en iyi oyun yapan kuşu nerde ve kimde izlediniz ???

slm güzel kardeş tv de izlemediğimiz kesinde.sen öyle bir konu açmışsınki.polis sorgusu gibi bir başlık atmışsın .helal olsun sana kimse adres verirmi bi düşün.şimdi o adresleri bekleyen ne fırsatcılar var.

slm,
ben oyun kuşu olarak canlı seyrettiğim beyaz basma perçem bir dişi gittikçe gidiyo hayvan nazar değmesin
bu sitede ise güvercin oyunu konu başlıklı 1-1 olması lasım bir bokfare diye tabir ettiğimiz kuş gerçekten çok güzel bir kuş o kuşun videosunu siteye koyan kişiye tekrar teşekkürler

saygılar

emre kalender

battalınoğlu' Alıntı:
slm güzel kardeş tv de izlemediğimiz kesinde.sen öyle bir konu açmışsınki.polis sorgusu gibi bir başlık atmışsın .helal olsun sana kimse adres verirmi bi düşün.şimdi o adresleri bekleyen ne fırsatcılar var.

merhaba , bu iş bu merak; paylaşım olmadan daha ileri nasıl gider peki ? zaten bizdede en kötü yaklaşım bu değilmi ! birinden kuş alırız kendi kuşumuza eş ederiz eğer iyi oynarsa bizim damardan ama kötü oynarsa diğer damardan yaklaşamı değilmidir . zaten bi yerde bi kuş oynadığı zaman dilden dile kulaktan kulağa hemen duyuluyor ama erken ama geç . bence bi yerde yada bir merakçıda eğer iyi oynayan bi kuş varsa ve bunu gözle gören biri diğer merakçı arkadaşlarla paylaşırsa hem kuşu yetiştirene hemde kuş arayana , damar arayana iyilik olur ve bu fırsatçılık değil paylaşımdır . ben şahsen son zamanlarda seyrettiim en iyi kuşu mardin midyat ta HALİL abide izlediğim bir beyaz arkatepe 1 yaşında yavru görmüş bir dişi kuştu ( 2008 aralık ayı )
ankara da bi derneğin bahçesini izledim internette , tüm merakçılar kuş izlemek isteyen herkez oraya gidip keyif yapabiliyo kuş izleyebiliyo galiba sincanda olacak ! bencede olması gerekende budur ...

oyun kuşu paylaşımdır görselliktir , iyi kuş masada uçurulmaz ... yinede herkezin fikrine saygımız sonsuz ...

oyunkuşu' Alıntı:
battalınoğlu' Alıntı:

merhaba , bu iş bu merak; paylaşım olmadan daha ileri nasıl gider peki ? zaten bizdede en kötü yaklaşım bu değilmi ! birinden kuş alırız kendi kuşumuza eş ederiz eğer iyi oynarsa bizim damardan ama kötü oynarsa diğer damardan yaklaşamı değilmidir . zaten bi yerde bi kuş oynadığı zaman dilden dile kulaktan kulağa hemen duyuluyor ama erken ama geç . bence bi yerde yada bir merakçıda eğer iyi oynayan bi kuş varsa ve bunu gözle gören biri diğer merakçı arkadaşlarla paylaşırsa hem kuşu yetiştirene hemde kuş arayana , damar arayana iyilik olur ve bu fırsatçılık değil paylaşımdır . ben şahsen son zamanlarda seyrettiim en iyi kuşu mardin midyat ta HALİL abide izlediğim bir beyaz arkatepe 1 yaşında yavru görmüş bir dişi kuştu ( 2008 aralık ayı )
ankara da bi derneğin bahçesini izledim internette , tüm merakçılar kuş izlemek isteyen herkez oraya gidip keyif yapabiliyo kuş izleyebiliyo galiba sincanda olacak ! bencede olması gerekende budur ...

oyun kuşu paylaşımdır görselliktir , iyi kuş masada uçurulmaz ... yinede herkezin fikrine saygımız sonsuz ...

Bahsettiğiniz videolar sanırım bizim çektiklerimiz olmalı. Aşağıdan sırasıyla izleyebilirsiniz.Ayrıca konu benim hoşuma gitti. İlerisi için arşivlik bir konu olabilir.

Sincan Derneği Videoları;
Bölüm 1: videogallery/taklaci-videolari/ankara-sincan-baltacipasa-hobi-bahcesi-video-1.html
Bölüm 2: videogallery/taklaci-videolari/sincan-baltacipasa-hobi-bahcesi-metin-baltacipasa-bolum-2.html
Bölüm 3: videogallery/taklaci-videolari/sincan-baltacipasa-hobi-bahcesi-metin-baltacipasa-bolum-3.html
Bölüm 4: videogallery/taklaci-videolari/sincan-baltacipasa-hobi-bahcesi-metin-baltacipasa-bolum-4.html

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
oyunkuşu' Alıntı:
battalınoğlu' Alıntı:

Bahsettiğiniz videolar sanırım bizim çektiklerimiz olmalı. Aşağıdan sırasıyla izleyebilirsiniz.Ayrıca konu benim hoşuma gitti. İlerisi için arşivlik bir konu olabilir.

Bölüm 1: videogallery/taklaci-videolari/ankara-sincan-baltacipasa-hobi-bahcesi-video-1.html
Bölüm 2: videogallery/taklaci-videolari/sincan-baltacipasa-hobi-bahcesi-metin-baltacipasa-bolum-2.html
Bölüm 3: videogallery/taklaci-videolari/sincan-baltacipasa-hobi-bahcesi-metin-baltacipasa-bolum-3.html
Bölüm 4: videogallery/taklaci-videolari/sincan-baltacipasa-hobi-bahcesi-metin-baltacipasa-bolum-4.html
paylaşım için teşekkürler Hüseyin abi
SAYGILAR

EMRE KALENDER

sarıkır4141' Alıntı:
slm,
ben oyun kuşu olarak canlı seyrettiğim beyaz basma perçem bir dişi gittikçe gidiyo hayvan nazar değmesin
bu sitede ise güvercin oyunu konu başlıklı 1-1 olması lasım bir bokfare diye tabir ettiğimiz kuş gerçekten çok güzel bir kuş o kuşun videosunu siteye koyan kişiye tekrar teşekkürler

saygılar

emre kalender

paylaşım için teşekkür ederim , saygılar

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
oyunkuşu' Alıntı:
battalınoğlu' Alıntı:

s.a üstadım , burda anlatmak istediğimde bu zaten PAYLAŞIM ! siz veya başkası bilemem , ama kim çektiyse kim uğraştıysa ellerine yüreğine sağlık . ayrıca o ortamı ordaki merakçılara sağlayan arkadaşada ayrıca tşk ederim , saygılarımla

En son izlediğim oyunkuşu nu Diyarbakır da Akvaryumcu Halit diye tanınan bir büyüğümün damında izledim. İyi bir kuştu vazifesini yaptı, çok seribir kuş olmamakla beraber , muntazam seferli uzun çokan 5 6 taklalı boz sinekli bir kuştu . Kendisi ile de uzunzamandır görüşmek nasip olmadı .Allah selamet versin . O bölgede meraklı bir abimizdir.. selamlar .ŞEREF

konuyu açan abiye gerçekten teşekkürler güzel bir konu açmış; ama ben birşey daha paylaşmak istiyorum en son izlediğim değil yalnız kendi uçurduğum bir kuş belki konunun dışına çıktım ama söylemek istiyom
bundan 3-4 ay önce bir sarıkır uçurdum küçük minyon bir dişi,kara kalemli bol aynalı bir kuştu
yuvaya 50 -60 cm yükseğe kadar iniyordu 10 ile 14 takla arası 40-50 metre civarı gidiyordu çok güzel bir dişiydi vede seri oynuyodu kuşçuluğa başladığımdan beri uçurduğum en iyi 4 kuş arasında yer alıyordu ancak
yuvaya bir gelincik dadandı o dişiyide kendine yem olarak aldı yazık oldu kuşa çok beğendiğim ve kuşçu abilerimizin
beğenerek izlediği bir kuştu herkez bilirdi o kuşu
(kimse yanlış anlamasın burda kendimi övmek için yazmadım bunları reklam yapmak için bir şey yazmadım aklıma geldi yazmak istedim)

saygılar

emre kalender

Re: BU GÜNE KADAR EN SON İZLEDİĞİNİZ KUŞU NERDE VE KİMDE İZLEDİN

Ankara Dikmende zafer abinin kupaya uçurdugu Kızıl Gök erkek İzledim İnterneti Kasıp Kavuran bu Kuşu Bir daha izlemek nasip Olmadı

Şu an izlediğimiz kuş,kendimizin uçurduğu arap dişidir.Kocaeli ilinde cemil hacıoğlu'nun kendisinde saygılarla.....

ben samsun bafrada kendi mahallemde cok sevdiğim bir abim
onda bir PALSİNEKLİ (cakmaklı) vardı 3. 4 saat uçardı hatta 5 saat uçtuğu bile olurdu yerde bakıyodu vallahi 3. metreye kadar alçalıyodu 6.8 taklayla bazen 10 taklayla bol kanat sesli bir şekilde tam 1 minare boyu uzardı o kuş aklımdan hiç çıkmıyor aradan 4 sene geçti hala onun üstüne kuş izlemedim ya masal kahramanı gibi bir efsane ydi benim için şimdi bursadayım öyle kuşlar nerdeeee bursada

EN İYİ OYNAMIŞ OYUN KUŞLARI ÖZELLİKLERİ

Uploaded with ImageShack.us

slm izlediğiniz en iyi oyun kuşlarını burda paylaşalım ve özleliklerini yazalım

çapar erkek (rahmetli) yavru üzerindeki oyunu yüksek atar taban tokatlı 70 metre fişek 40 takla 12 sefer ortalamayla oynayan izlediğim en iyi oyun kuşuydu

Uploaded with ImageShack.us

duman dşi (rahmetli) yüksekten atar 50 metre üzeri fişekler 3-5 takla 30 sefer ortalamasıyla oynayan izlediğim en süratli dişiydi

Re: EN İYİ OYNAMIŞ OYUN KUŞLARI ÖZELLİKLERİ

70 Metre ve 50 Metre üzeri çok yüksek ve çok iyi bir rakam böyle herkezin izlediğini değilde , elinde olanı bizlerede izletmesi bence daha iyi olur.Şahsen kendi adıma 70 metre fişek 40 takla ve 12 seferi bu güne kadar hiç bir yerde göremedim , hiç videoda izleyemedim.İnşallah böyle kuşları izlemek bizede nasip olur .

Re: EN İYİ OYNAMIŞ OYUN KUŞLARI ÖZELLİKLERİ

Kerim TÜRK' Alıntı:
70 Metre ve 50 Metre üzeri çok yüksek ve çok iyi bir rakam böyle herkezin izlediğini değilde , elinde olanı bizlerede izletmesi bence daha iyi olur.Şahsen kendi adıma 70 metre fişek 40 takla ve 12 seferi bu güne kadar hiç bir yerde göremedim , hiç videoda izleyemedim.İnşallah böyle kuşları izlemek bizede nasip olur .
:tamam:

Re: BU GÜNE KADAR EN SON İZLEDİĞİNİZ KUŞU NERDE VE KİMDE İZL

cok iyi hatırlıyorum 2009 2010 senelerindeydi mahallemizde bir abimiz vardı lakin herkez kırışcı derdi iyi bi kuş uçurup oynatmazdı hatta hiç kuş uçurmazdı 2 3 yavru uçurur 10 15 dk dönüp 2 3 bel kırıp yere inerlerdi herkez dalga geçerdi kargacı vb diye meslegi bekcilikti katların arasında kuş uçurdugu için bazen 1 ay kümesi hiç açmadığı günler oluyordu
lakin hatırladıgım kadarıyla kuşlar uzun süre küçük kümesde kapalı kalmalarına rağmen haftada 1 salınmalarına rağmen salındıklarında fırça gibi dimdik fizik olarak , sert duruşları oldugunu hatırlıyorum aradan epey zaman geçtikden sonra 1 çift kuş çıkardı bigün ordan geçerken kafayı havaya bi kaldırdım ulan ne görüyüm bizim kargacının damında 2 arap ayna kuyruk uçuyordu aynı besledigi kırıçlardan daha dorusu bizim kırıç diye tabir ettiğimiz kuşların yavrusundan olmalıydı fizik agız ayak kanat olarak tıpa tıp aynı soydan geldigi belliydi oturdum yaktım sigaramı izlemeye dewam ettim neyse 5 10 dakika sefer yaptıkdan sonra ikiside aynı anda gelip agaçların katların arasından sıkıp yere 10 15 cm kala bi çıkışmaya başladılar katların arasından adeta gök yüzüne atılan bi füze gibi 4 5 taklayla 2 cami minaresi kadar fışkırdıklarını hatırlıyorum öle böle bi ses değil helikopter sesi gibi dimdik 2side aynı anda tepeye doru çıkışmaya başladılar tekrar sefere girdiler tekrar aynı hedef noktasından hedefine gelip aynı şekilde yine çıkışıp 6 7 tokatla yükseldiler böle böle yaklaşık 8 9 sefer felan yaptıkdan sonra 40 50 dk uçma süresinden sonra kuşlar yere indi hemen koştum yanına dedim sen ne yaptın ya bunlar nefelan derken utan utan biz böle katlarda kuş oynatıyoruz sen apaçık alanda kuş oynatamıyorsun gargacı diye dalgasını geçtikden sonra gittim uzun süre hiç görüşmedik en son çark halinde 2 3 takım ayna kuyruk arap uçurdugunu ve güzel seferlere geldigini duydum bölelikle mahalleye kuş çıkardı :) kendi yavruları

Geri