Bu güvercinim neden böyle oldu sizce?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezo4434
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

sezo4434

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sezer aryci
Meslek
elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selam arkadaslar bi erkek mermerim var gayet normaldi ama biraz yaslı ondan mı bilmiyorum 2 gündür yem yiyor hiç bi sıkıntı yok ama doyduktan sonra geçiyo kenarda böyle şişiyo duruyo nedense pek keyfi yok nedendir sizce?

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0150.webp
    Fotoğraf0150.webp
    54.2 KB · Görüntüleme: 1,115
Kardeşim kuş yem yedikten sonra böyle yapması normal sen yemek yedikten sonra yatıp uyku basmıyomu seni (:

ama biraz mutsuzluk var kusta sanki eskiden böyle degldi yani kabarıyo sanki braz şişiyo böyle

Kuşta kuruma olabilir.Eline al bir bak kilo kaybı varmı gögüs kemigi eline geliyormu.

mehmet1994' Alıntı:
Kuşta kuruma olabilir.Eline al bir bak kilo kaybı varmı gögüs kemigi eline geliyormu.

bende sizin gibi iç parazitten şüphelendim, çok su içiyor mu ve kütle olarak hafifleme var mı bakın arkadaşın dediği gibi

çok su içme yokta alttaki kemigi ele geliyo ama yem yerken iyi yiyiyor zaten bu kuşta 4 5 aydır bi sorun var sürekli arada bi gık gık ses çıkartıyo :D

sezo4434' Alıntı:
çok su içme yokta alttaki kemigi ele geliyo ama yem yerken iyi yiyiyor zaten bu kuşta 4 5 aydır bi sorun var sürekli arada bi gık gık ses çıkartıyo :D

hasta kardeş kuş işte iç kuruma yaşıyor bir yandan da mücade veriyor bünyesi takviye vitamin balık yağı ve karışık kilo yapıcı yemlerden ver. Vitamin konusunda forumda arama yaptırabilirsin yada direk veteriner e git durumu anlat o sana ne kadar ne kullanacağını söyler.

Öncelikle DEVAMİSİN adlı ilaçtan ver çok az miktarda nohut büyüklügünde kır daha sonra sarımsak at agzından 1 diş ama ufak parcalara böl balık yağı ver birde kuruma için bir igne var gögüs kemiginin yan tarafına vuruyorsun onuda bulursan o igneden vur bu saydıklarımın hepsinin 1 günde yapma hergün birini yap.

mehmet1994' Alıntı:
Öncelikle DEVAMİSİN adlı ilaçtan ver çok az miktarda nohut büyüklügünde kır daha sonra sarımsak at agzından 1 diş ama ufak parcalara böl balık yağı ver birde kuruma için bir igne var gögüs kemiginin yan tarafına vuruyorsun onuda bulursan o igneden vur bu saydıklarımın hepsinin 1 günde yapma hergün birini yap.

aynen katılıyorum..

eskiden cok kanat crpardı elımden kesıyorum eskıden 10 kanatla iniyosa simdı kendının atıyo resmen 4 5 kanat cırpıyo

Kardeş bu konu 4 gündür açık neler yaptın bir anlat bakalım, hasta diyoruz anlamıyorsun yada birşeyler yapıyorsun ama haberimiz olmadığı için bize yapıyormuşssun gibi gelmiyor. Sen anlat biz yardımcı olalım, niye böyle eskiden böyle idi şimdi böyle diyorsun ama bize neler yaptın 4 gündür bu kuşu iyileştirmek adına bir şeyler yaz artık.

Geri