31 Ağu 2011 #2 A Anonymous Misafir Re: Bu güvercinin ırkı Ve özellikleri Hakkında Bilgisi Olan budapeşte yüksek uçucularına benzettim. ama macar bangolarına da benziyor. sırtının resmini de koyarsan daha doğru tahmin yapabiliriz.
Re: Bu güvercinin ırkı Ve özellikleri Hakkında Bilgisi Olan budapeşte yüksek uçucularına benzettim. ama macar bangolarına da benziyor. sırtının resmini de koyarsan daha doğru tahmin yapabiliriz.
3 Eyl 2011 #3 S SnN16 Üye Katılım 8 Haz 2010 Mesajlar 81 Tepkime puanı 0 Yaş 30 Siteyi ziyaret et Ad Soyad Sinan... Meslek Öğrenci Şehir Bursa İlgi Alanı Kuşlar Re: Bu güvercinin ırkı Ve özellikleri Hakkında Bilgisi Olan DERVİŞ' Alıntı: budapeşte yüksek uçucularına benzettim. ama macar bangolarına da benziyor. sırtının resmini de koyarsan daha doğru tahmin yapabiliriz. Genişletmek için tıkla ... Bencede budapeşte yada tip ama yüksek uçucu olduğu her halinden belli...Uçum kuşu arıyorsan bu çok iyi uçar bence. BU BENİM FİKRİM HERKESE SAYGILAR...
Re: Bu güvercinin ırkı Ve özellikleri Hakkında Bilgisi Olan DERVİŞ' Alıntı: budapeşte yüksek uçucularına benzettim. ama macar bangolarına da benziyor. sırtının resmini de koyarsan daha doğru tahmin yapabiliriz. Genişletmek için tıkla ... Bencede budapeşte yada tip ama yüksek uçucu olduğu her halinden belli...Uçum kuşu arıyorsan bu çok iyi uçar bence. BU BENİM FİKRİM HERKESE SAYGILAR...