Bu güvercinlerimin cinsi ne nasıl kuşlar ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arslanmashadow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
arslan
Meslek
memur
İlgi Alanı
bu kuşların cinsi ne kaliteli kuşlarmıdır??? ayrıca yan kümseteki kuşcu abim iyi kuşlar değil sana kötü kuş vermişler dedi. bu kuşların normalde fiyatı ne?

Ekli dosyalar

• fotoğraf0504.webp
    fotoğraf0504.webp
    178.7 KB · Görüntüleme: 938
  • fotoğraf0505.webp
    fotoğraf0505.webp
    205.8 KB · Görüntüleme: 1,011
Süt beyaz mardine benziyor ... Güzel kuşlar neresi kötüü ?

simsek123' Alıntı:

ne bileyim kardeş yandaki kuşçu abi beğnmiyo kötü kuşlar diyo. kuş olsa ne olur diyo. kendisindede bi kaçtane limon sarı geriye kalnlarda boz dumanlı kuşlar. sorayım dedim. 20- 30 liralık kuş diyo.

arslanmashadow' Alıntı:
simsek123' Alıntı:

ne bileyim kardeş yandaki kuşçu abi beğnmiyo kötü kuşlar diyo. kuş olsa ne olur diyo. kendisindede bi kaçtane limon sarı geriye kalnlarda boz dumanlı kuşlar. sorayım dedim. 20- 30 liralık kuş diyo.
böyle laflara kafanızı takmayın bence.kuşçuların genelinde böyle birşey var.kendi kuşu mükemmel başka kuş 10 liralık zaten.normaldir.bence sormanız hata.o söylerse de evet diyip geçeceksiniz

E tabii ki mükemmel kuşlar değiller ve mükemmel kuşlar sadece yarışmalarda oluyor. Bence güzeller özellikle erkeği çok hoşuma gitti.

Güzel kuşlar sen hiç kafanı yorma abi.

Fotoğraflardan bir sorunları yok gibi gözüküyor,sağlıklılar.Taklacı güvercinlerde , kuşun iyiside kötüsüde sadece havadayken anlaşılır.Heralde kuşları uçarken görmüş,eğer görmediyse iyi niyetli bir yaklaşım olmamış.Uçurursunuz görürsünüz.

senin beğendiğin kuş dünyanın en güzel kuşudur sen kimsenin lafıyla hareket etme bazen benim için bir azman kümesin en güzel kuşu olabilir kuşların taklacı cinsi tüyü kadar yavrun olsun inşallah :)

kuşların gayet sağlıklı ve güzeller! allah yavrularını ucurmayı nasip etsin sana!

Gayette güzel kuşlar. Güle güle uçurursun inşallah. Yanındaki abin de ne tür kuşlar var 1 2 milyarlık kuşları var galiba :)

asim123' Alıntı:
Gayette güzel kuşlar. Güle güle uçurursun inşallah. Yanındaki abin de ne tür kuşlar var 1 2 milyarlık kuşları var galiba :)
yok abide boz dumanlı kuşlar. bi kaçtanede limon sarı var. ama fena oyuncu değiller de yalnı görünüşü güzel değil çpok sade. ben daha uçuramadım yeni geldiler 3 hafta oldu.

BİRDE SORMAK İSTİYORUM ELİMDEKİ KUŞLAR SADECE BU İKİSİ YENİDEN BAŞLADIM KUŞÇULUĞA. DİYECEĞİM ŞU Kİ RESİMLERDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ KUŞLAR YAKLAIŞ 10 GÜN ÖNCE YUVA YAPMAYA BAŞLADILAR. 5 GÜNDÜRDE İYİCE DOLDURDULAR ŞU ANKİ HALİNİ ALDI. 6 YADA 7 GÜN ÖNCEDE ÇİFTLEŞİRKEN GÖRDÜM. KUŞ 3 GÜNDÜR YUVADA BEKLİYO.DÜN HEP YUVADA YATTI HATTA YUMUTLADI SANDIM Bİ KALDIRDIM Kİ ALTI BOŞ YUMARTA YOK DAHA. BU GÜNDE YUVADA AYAKTA BEKLEDİ SADECE ŞU AN RESİMLERDEKİ GİBİ. NEDEN YUMURTLAMIYORILAR. SİZCE NE ZAMAN YUMURTLAR GİBİ GÖZÜKÜYO??? YUVADAN BELLİ OLUYOMU??? Bİ CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM.??

Zamanı gelince yumurtlar , takma kafana :))

Geri