Bu güvercinlerin ırkını öğrenmek istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gsbaha54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

gsbaha54

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Bahadır KAN
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selâmün aleyküm Arkadaşlar

Bu güvercinlerin ırkını öğrenmek istiyorum
Şimdiden Teşekkürler

Güvercin bakmaya yeni başladım 2 çift güvercin aldım fakat ırklarını bilmiyorum anlayan kişiler yardımcı olabilir mi
Bu erkek güvercinim ırkı nedir acaba ?
http://i.hizliresim.com/6R6qo9.jpg

Bu dişi ön tepeli bununda ırkını bilmiyorum
http://i.hizliresim.com/7m8X9l.jpg

http://i.hizliresim.com/ydnoy9.jpg

Ön tepe ile mavi erkeği eş atsam olur mu acaba bu sorumada yardımcı olur musunuz ?

Bu da dişi fakat yanına kuş bulamadım ırkını söylerseniz ona göre yanına alacağım aynı ırktan 1 erkek
http://i.hizliresim.com/krYn3y.jpg

Yardımcı olabilecek yok mu ?

Aleykum selam dostum maviler taklaci ve eş olmak için uygun ırklar. Eş edebilirsin siyah beyaz olan kelebek yani saya. Baslangic için önemli bir tavsiye mutlaka eş almış kuşları satın al. Ve en az on tane kuş edin kumesini her şeyden önce yapabilcegin en iyi şekilde inşa et. Başarılar .

kümesimi kendim yaptım yaklaşık 150TL masraf ettim çok güzel bir kümes yaptım fakat kuşları eş olarak almadım mavi erkek ve kelebek hediye diğer mavi dişiyi ben aldım mavi erkeğe eş düşündüm uygun diyorsanız atacağım zaten erkek mavi sürekli mavi dişinin peşinde sanırım eşe çağırıyor. sürekli dövüyor gaga atıyor dişi hep kaçıyor bu eş olma aşamasının başlangıcı mıdır acaba ?

Evet kesinlikle. Eş almalarini saglaman kolay olacak ozaman .
. Hayirli olsun. Bu sitede sana yardımcı olacak pek cok konu başlığı var. Boş vakitlerinde mutlaka incele. Kırma olmayan kuslara sahip olmaya çalış. Sonra sonra en beğendiğin ırkı bulursun muhakkak ve acemiliği atlatirsin o irkta kendini gelistirirsin. Şimdiden kolay gelsin

Benim çocukluktan beri hevesim vardı şimdi şimdi nasip oldu acemiyim daha :) köyde oturuyorum bakmaya tam uygun açık arazide evimiz.
İstediğim kuş aslında ırkını bilmiyorum ama taklacı seviyorum yerden hafif yükselse takla atsın istiyorum İstediğim gibi hangi ırklar var ? ve fiyat aralığı nedir acaba :) :)

Siteyi bugün buldum geziyorum şuanda güzel site bana yardımcı konularıda buldum teşekkürler herkeze :)

1 incisi mavi taklacı 2 tepeli çakmaklı 3kelebek

Canım kardeşim 4 resimdeki biraz hırpalanmış fazla ellenmiş olmasına rağmen temiz kostümlü karabaşlardan (kafa-kuyruk)karabaş kelebek (SAYA) iyi bir erkekle netice alabilirsin selamlar.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim 4 resimdeki biraz hırpalanmış fazla ellenmiş olmasına rağmen temiz kostümlü karabaşlardan (kafa-kuyruk)karabaş kelebek (SAYA) iyi bir erkekle netice alabilirsin selamlar.

İstanbuldan geldi babannem halamlara gittiğinde pencereden içeri girmiş mahallede sormuşlar sahibi çıkmamış babannemde bana getirmiş bayaa hırpalandı o yüzden ama yeni yeni kendine geliyor :) iyi bir kuş mudur ?

Canım kardeşim ben beğendim başkası beğenmeye bilir beni dinler isen elinde tut aynı kostüm, renk,göz,gaga,tüy yapısının uyuşup benzeştiği bir erkek al o zaman eşleştirirsin senden bir ricam aklına estikçe kuşu eline alıp bakma ve elleme hastalığın dan kendini kurtar kuşları gözlerinle sev onlar seni içgüdüsel olarak anlar ve senden kaçmayıp sana bağlanırlar vesana güzel yavrular verirler selamlarımla.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim ben beğendim başkası beğenmeye bilir beni dinler isen elinde tut aynı kostüm, renk,göz,gaga,tüy yapısının uyuşup benzeştiği bir erkek al o zaman eşleştirirsin senden bir ricam aklına estikçe kuşu eline alıp bakma ve elleme hastalığın dan kendini kurtar kuşları gözlerinle sev onlar seni içgüdüsel olarak anlar ve senden kaçmayıp sana bağlanırlar vesana güzel yavrular verirler selamlarımla.

Çok teşekkür ederim bilgilerin içimi rahatlattı bir açıdan :) dikkat edeceğim dediklerine :)

Fakat bir sorunum var bunu özel mesaj atayım boşuna konu açmak istemiyorum

1. mavi 2. basmalı(çakmaklı) o kadar kalite degiller ama beslemeye deger her güvercin degerlidir benim gözümde

Geri