Bu Hastalık mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SnN16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

SnN16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sinan...
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Herkese selamlar dün kuşumda sallabaş hastalığından şüphelendim hemen çifthane kapatıp ayırdım.Sonra kuşu gözlemledim.Kuş sallabaş gibi kafasını yere vurup olduğu yerde dönmüyor.Kafasını sağ tarafa doğru yatırıyor bazen ve gayet güzel uçuyor.Bu sallabaş mı deil mi ? yoksa hastalık daha ilerlememiş mi ?

Bencede öyle ama kuş uçuyor hemde bayağı çok uçuyor.Demekki daha hastalık ilerlememiş.Bu durum önlemek için ne yapmalıyım ?

eser olabılır

Bilmiyorum kümese koyunca yani kapalı bir yere koyunca boynunu büküyor bekliyor dışarı salıyorum uçuyor ve düzeliyor sonra kümese bi daha girince bi daha boynu bükülüyor...

Kuş Salmonella(Sallabaş) hastalığına yakalanmış .Kapalı yerde strese giriyor ve havasız kalıyor hastalığı nüksediyor.Hastalığın tedavi yöntemleri internette mevcut geçmiş olsun.

Kalktığı zaman uçar hatta iyileşmiş sanırsın ama durdumu boynu büker gene devrilir.

benimde bir kuşum catıda boynunu içeri çekip hasta gibi druyor fakat yere indiğinde yemlenirken hiç bi sıkıntı gözükmüyor sorun ne olabilir

benımde bır kusum ole oldu hıc ucurmadıgım kumesımdekı kuslarla beslıyordum damızlıklarımla demekkı ucamadıgı ıcın sıkıntı stres tuy dokumu zamanı derken sallabasa cevırdı bu sallabas bulasıcımıdır acaba

Geri