BU HASTALIK NE ŞİMDİ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
DEĞERLİ KUŞÇU ABİLER AZMAN BANGO DOLAPÇI BESLİYORUM AMA YAVRULAR 15-20 GÜNDEN SONRA TÜYLERİNİ KABARTIYOR.GELİŞİM YAVAŞLIYO KURUMAYA BAŞLIYOR MISIRDAN TUTUN KENDİR KENEVİR EKMEK FİY NE BULURSAM VERİYORUM YİNE DE YAVRULARI Bİ TÜRLÜ GELİŞTİREMEDİLER.NE YAPABİLİRİM.LABORATUVARDA TEST YAPTIRACAK DURUMDA DEĞİLİM ÇÜNKÜ BURDA LAB YOK SİZ NE YAPIYONUZ?ACİL YARDIM ELİMLE KENDİM Mİ BESLİYİM

Ben düzenli olarak şunu uyguluyorum maşallah 3 ay kadar bir zaman diliminde 2 çift kuştan 8 yavru aldım.

Haftada en az 1 yada 2 kez vitamin takviyesi
Haftada en az 1 kez sarmısak, elma sirkesi ve pekmez'den oluşan karışımı sularına
Yavrular için yavru hapı kullanıyorum
Sizinde dediğiniz gibi karışık yem ve bunun yanında mineralli taş
Haftada en az 1 kez kümes temizliği.

Şuan kuşlarımda bir sorun yok allaha şükür.

coli stop isimli bir ilaç var yavruların halsizleşmeye başladığını gördüğün anda vermeye başlarsan 3-5 gün içerisinde tamamen düzeliyorlar.

BİT, KENE GİBİ KAN EMİCİLERDEN DE OLABİLİR.

kardeş ben istanbuldan ali metrekareye 10 ila 12 kuş düşer kuş sayına dikkat et ayrıca yavru çıktığı döneme yakın sadece buğday yedirmen yeterli maya döneminde karışık yem gibi vs gibi şeyler sana sadece en önemli tavsiyem ekmek yedirmen anaçlara yapabilirsen ekmeği kurutup daha sonra sert bişeyle ezip yedirmen yeterli 25 senedir yediriyorum yavru öldürmüyorum sende dene

Geri