BU HÜNKARİLER NE KADAR EDER ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onur35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onur35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
onur özyazıcı
Meslek
camcı
İlgi Alanı
Kemirgenler
İYİ GÜNLER DEGERLİ ABİLERİM BU HÜNKARİLER 3 4 AYLIK OLUP FİYATI NE KADARDIR ACABA BİLEN VARMI VE SİZCE İYİMİDİR ?

Ekli dosyalar

• 2013-12-09 13.16.49.webp
    2013-12-09 13.16.49.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 594
3-4 aylık değil gbi geldi bana ama neyse bizim buralarda tanesini 5-10 tl den satıyorlar. fazla para etmez bunlar.

NEDEN KİMSE BİLGİ VERMİYOR ?

siyahlar Black les blondinette

fiyatlarini turkiyede bilmiyorum ama ben arabistanda 1 cift 1 tanede yavrusuyla 1700 riyale sattim yani 850 tl civarinda

ama hepsi degisiktir hacmine ve gaga boyuna bakar 50 lirayada var 5000 lirayada

digeriyse Oriental frill blue white bar

pek pahali olcagini sanmiyorum gagasi duzgun degil ve gogusunde gulu yok

ben arabistanda oriental frill leri full option olarak 250 300 tl den satiyorum damizlik olanlari tabi 500ede cika biliyor

Classic oriental frill satinette blue white bar 0 gaga olanlar cok daha pahalidir fiyatlari 500 tl den 5000tl ye kadar cikiyor

bu hunkarilerin fiyatini dusuren seylerin anlatimini yaptim 3. yorumda bakip ogrenmek istersen ...

hunkari-irki-guvercinler/yeni-tuttugum-hunkarim-t21744.html

ve ben posta guvericnleriyle yumurtalarini degistiriyorum uzunla kisa kisayla uzun gaga olsun diye ama eger kendisinin bakmasini istiyorsan orientall friller bakar ama (blondinette-Classic oriental frill) bakamazlar belki baslarda baka bilriler 1 haftalik 10 gunluk olunca olay biraz imkansizlasa biliyor ya kendin elinle mamalarsin yada bakici anne secersin

hunkari hakkinda bilgi edinmek istersende

https://www.facebook.com/satinette.bender

umarim yardimci ola bilmisimdir .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri