Bu ikisini eşlesem istediğim yavruyu alır mıyım ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patron35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 991

patron35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir yolcu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Merhabalar . ben kara kanat olarak, mavi kanat olarak paçalı güllü büyük mısıriler gördüm, hatta besliyorum . fakat bu kanat renginde hiç paçalı mısıri görmedm büyük ( tabii hünkari dışında ) . yerli hünkari diye tabir ediliyor diye biliyorum ama bilmeden konuşmak istemedim . herneyse ben bu kuşlardan bulamadığım için üretmek istiyorum . acaba bu 2 kuşu eşlesem kuş annesi gibi paçalı, babası gibide büyük olur mu ? tabi ne çıkıcağını kmse bilemez ama tahmini olarak soruyorum böyle bişey mümkün mü ? çok fazla isteğim var öyle bir kuşa kanat rengi çok hoş paçası olup fizikli olursa sadece o tüpte bile besleyebilirim..

Ekli dosyalar

• paçalıpaçasız.webp
    paçalıpaçasız.webp
    19.2 KB · Görüntüleme: 1,010
bahsettiğim ve isteğim şey bu kuşun o kanat rengide olanı .

Ekli dosyalar

• karanakat.webp
    karanakat.webp
    6.2 KB · Görüntüleme: 1,021
Dediğin gibi belki bir kaç takım sonra öyle yavru alırsın ama kuşları birbirine kırmak doğru değil.Ne uçuş olarak, ne oyun olarak nede satarken piyasa olarak değer görmez.Yinede sen bilirsin . :asla:

isteğim piyasa değil . hem ikiside aynı ırk gibi baksana nerdeyse aynı yani sadece boyut farkı var . sonuçta bunlar yavrulasa bile kötü bi yavrumu verir ki

Eğer sadece yerde süs olarak besliceksen diğerleri benim için önemli değil diyorsan,Tıpkısı olmasada istediğine yakın bir yavru alırsın ama ben hala tavsiye etmiyorum.

Geri