Bu ilaclari nerden bulabilirim...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eary
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

eary

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
eray şen
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
forumda belirtilen ilaclarin cogunu okudum ve hepsi faydali gozukuryor(COCCIMIX,SALMOMIX vs vs...) ama cogu suya katiliyo hangisin kullansam diye dusunuyorum ben elma sirkesi koyuyorm ardada vitaminli su veriyorum bu ilaclari hangi siklikla sularina katmaliyim? kumesimde gorulur bi hastaligim yok Allaha cok sukur ama olmasinida istemiyorum ondan biraz yardimci olmanizi isticem duzenli olarak yaptiginiz bakımlar nelerdir.birde konu basligimda dedigim gibi bu ilaclari nerden bulabilirim cevaplariniz icin simdiden tskkr ederim..

kuscuhalit.net e gir orada tel no yazıyo ara orada ilaçların fiyatlarıda yazar

Herhangi bir hastalık yoksa hiçbir ilaç kullanma bence sadece yuvanı temiz tut düzenli temiz karışık yem ver ama yemler ve suyu taze olsun elma sirkesi olayını doğru yapıyorsun SAYGILAR

slm aynen mustafa arkadaşıma katılıyorum düzenli temizlik ve bakım yapmalısın burdan kimse yanlış anlamasın ben o ilaçların hiç bir faydasını görmedim kardeşim kuşlarının sağlıklı olduğuna eminsen veterinerden aşı alabilirsin kanatlı hayvanlar için 6 ayda bir yapılır su ile verilir kolay kolay hastalık gelmez kümesine birdaha ( ilaçları kesinlikle şebeke suyu ile vermemeni tavsiye ederim özelliğini yitiriyo )saygılar .

Geri