BU kadarda olmaz yaa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasan_22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
yazık ya görünce uzuldum.. herşeyi maddiyata dökmek için yapıyorlar en sonunda bu da oldu hayırlı olsun.. umarım bu saçma aleti almazlar.. haa oyunlu yavruları alıstırmak için belki olabilir ama diğer kuşlara asla yanı.. hem boyle bir sey olsa haberlere cıkardı bence sonucta onemli bir bulus yalanda olabilir..

o satılık yazan bilezik senin resmindeki kuşun aynısıda takılı bir bağlantısı varmı yoksa tesadüfmü ?? :anaa:

hehehehhehe o zaman döneklerde döner bu bilezikle bursalarda makara yapar iyi iş uyanıgın biri saf bulduguna satar bunları.

Arkadaşlar ilan dogru fakat yanlış anlatım bu tür boncuklar var bendede bir tane var ama bu boncuklar kuşa takla falan attırmıyor tabiki Boncukta bulunan manyetik cip kusun daha yüksege çıkması için tasarlanmış takla atırmak veya çok uçurmak amaçlı degil üretim amacı ve sahasıda kuşçular için degil metoroloji ve doga araştırmaları için hava basıncını ölçme hangi basınç barında canlı yaşayabilme göç yolları takiplerinde etkisel sapma gibi bilimsel deneyler için tasarlanmış bir boncuk kuşa takla attırma döndürme gibi hiçbir fonksiyonu yok birtek manyetik bir titreşim verip kuşu ürküttügü için yükselmesinde işe yarayabilir ve boncukların kenarında şerit gibi bir tırnak vardır orayada kamera yerleştirilip göç kuşları takip edilir belgesellerde şahit olmuşuzdur illaki kısaca bilimsel araştırmalar için üretilen bir üründür kuşa ne takla attırır nede döndürür verdigi manyetik akımla ürküp yükselmesini saglar sadece

ERDEKLİ' Alıntı:
Arkadaşlar ilan dogru fakat yanlış anlatım bu tür boncuklar var bendede bir tane var ama bu boncuklar kuşa takla falan attırmıyor tabiki Boncukta bulunan manyetik cip kusun daha yüksege çıkması için tasarlanmış takla atırmak veya çok uçurmak amaçlı degil üretim amacı ve sahasıda kuşçular için degil metoroloji ve doga araştırmaları için hava basıncını ölçme hangi basınç barında canlı yaşayabilme göç yolları takiplerinde etkisel sapma gibi bilimsel deneyler için tasarlanmış bir boncuk kuşa takla attırma döndürme gibi hiçbir fonksiyonu yok birtek manyetik bir titreşim verip kuşu ürküttügü için yükselmesinde işe yarayabilir ve boncukların kenarında şerit gibi bir tırnak vardır orayada kamera yerleştirilip göç kuşları takip edilir belgesellerde şahit olmuşuzdur illaki kısaca bilimsel araştırmalar için üretilen bir üründür kuşa ne takla attırır nede döndürür verdigi manyetik akımla ürküp yükselmesini saglar sadece

Katılıyorum.. Güzel ve anlamlı bir açıklamasını yapmışsınız
Teşekkürler...

Kuşları başka yerlere konanlara yardıncı olabilir belki,kuşlar uçurulup kendi yerlerine direk kendi yerlerine konmaya başlayınca da bilezik çıkarılır.Yanlış mı düşünüyorum acaba?

mesut-1907' Alıntı:
Kuşları başka yerlere konanlara yardıncı olabilir belki,kuşlar uçurulup kendi yerlerine direk kendi yerlerine konmaya başlayınca da bilezik çıkarılır.Yanlış mı düşünüyorum acaba?

Mantıklı buna benzer şeyler için kullanılabilir katılıyorum size

Onu kuşa takmak kendine güvenmeyen kuşçunu yapacağı iştir...

bence bazı kuşçuları kumandalamak gerek fazla sıkmasın yalan söylemesin sussun kuşu havada kendini konuştursun diye..

Yakinda robot kuslar cikartilar ozamanda kus ucurmayi beceremeyenler bahcede uzaktan kumandali robot kuslara takla attirirlar. Cin bu abi yaparmi yapar yeterki istek olsun ki boyle giderse seneler sonra bu da olur , nedeni basit kuscuyum diyen cok ama kus ucurabilen cok az.

slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum hem bilgi almak hemde bildiklerimi paylaş için böyle şeylerle kafanıza takmayın önce kendinize güvenin sonrada kuşunuza. bence bu cihaz hiledir

sevgili arkadaşlarım bende uzun oynayanda var kısada size yemin ederim kısa daha çok mutlu ediyor. tüm kuşçu arkadaşlara hayırlı sezonlari

Geri