Bu Karelerde Benden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jaguares
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

jaguares

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
musa bayındır
Meslek
tekniker
İlgi Alanı
Kediler
Selam güvercin dostlarım,yeni başladığım güvercin sevadasına az da olsa bana göre güzel kuşlarımı sizinle paylaşmak istedim.Seviyorum hepsini Allah herkezin herşeyini (başta kuşlarınızı) size yani sahibine bağışlasın.

Ekli dosyalar

• Foto518.webp
    Foto518.webp
    492.4 KB · Görüntüleme: 1,268
devamı

aaz önce yanlışlıkla tüm fotoları ekleyemedim

Ekli dosyalar

• Foto526.webp
    Foto526.webp
    795.4 KB · Görüntüleme: 1,389
  • Foto540.webp
    Foto540.webp
    473.2 KB · Görüntüleme: 1,413
  • Foto545.webp
    Foto545.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,356
yeniyim bi beceremedim foto eklemeyi buda devamı:)

kusura bakmayın yeniyim biraz fazla başlık açtım:)

Ekli dosyalar

• Foto560.webp
    Foto560.webp
    1 MB · Görüntüleme: 1,427
  • Foto556.webp
    Foto556.webp
    528.1 KB · Görüntüleme: 1,378
  • Foto547.webp
    Foto547.webp
    824.3 KB · Görüntüleme: 1,442
Re: yeniyim bi beceremedim foto eklemeyi buda devamı:)

Cok guzel fotograflar..

selamlar

sağolun

Re: devamı

beyazlarına hasta oldum bendede vardı bir tane dişi basık kedi kaptı malesef çok üzüldüm ama elimden bir şey gelmedi :hayir:

eet kardeşim fotolar süperde merak ettim seni yuvayı nasıl bamlamıyorlar veya kedi o telleri parçalamıyor

merağını gideriyim kardeş izinsizçalıştığım için henüz kümesi yapamadım şu an 1 hafta izne çıktım ve fotolaarıda daha bugün çektim yeni betondan kümesi yapıcam ayrıca burda ki tüm kuşcular birbirini tanır ve hırsızlarda tanınır çalınsada bulmak zor olmuyo r yani :) zaten kuşlarımda arkadaşlardan hediye ayrıca o telleri parçalamakda kolat değil o kadar idareten bi kümes o saygılar musa:

Re: devamı

anladım dostum kısmet diyelim:) canımız saolsun saygılar teşekkürler görüşün için

Re: bu karelerde benden :)

ayrıca bu işin erbabı arkadaşlarıma ustalarıma bi sorum var şu kanatları benekli silik kuşa silik şebab dediler cinsine doğru mu ? yada değilse tam olarak bu kuşun cinsini bilen var mı?

Maşallah kardeşim güzel kuşlar ortamda musait herhalde bol yavrulu saglıklı bir sezon dileğiyle.

Hayatımda tek sahip olmak istediğim fotograf karesi belki... Ne kadar güzel bir tarafta yeşillik temiz hava bir tarafta birbirinden güzel kuşlarım... Ne diyeyim Allah isteyen herkese nasip etsin... Sizede tavsiye vermek haddimemi bilemiyorum ama yinede fikrimi söylemek isterim: Bu güzelliklerin buluşmasının değerini bilin, tadını çıkarmaya bakın......

........SİNAN ÖZTEKİN..........

sağolan güvercindostlarım yorumlarınız için:)

Selamın aleyküm güzel kareler vede kuşlar MAŞALLAH güzelgünlerde ucurmanız dileğimle

kuşlar güzel maşallah bu kuşlara değer yuva yapman lazım

SAĞOL çalışmalarım sürüyor yuva konusunda yakında yeni yuvayıda eklerim Allah hepinizin güvercinlerinizi size bağışlasın kazasız belasız

amin cümlemizinki sağol

Maşallah kuşların çok güzel tüyleri kadar ömrü olsun.
Güzel kardeş betondan kümes yapacağım demişin küçük bir not olarak duvarını ve dış cepesini beton yapman çok önemli fakat iç cepesini mümkün olduğunca tahta olabilir sunta olabilir toprak (çamur) olabilir vs. çünkü iç cephe beton olduğunda beton soğuk çekiyor kuşlara iyi gelmiyor.

Saygılarımla. kaya38kaya

Geri