bu kargalarda benden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalet beyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
selım komur
Meslek
kamu
İlgi Alanı
Kediler
430620_10151266054573188_888661573_n.jpg

550357_10151266055638188_409634652_n.jpg

430676_10151266055838188_1701974302_n.jpg

429902_10150601428898188_115731400_n.jpg

Maşallah Selim Abi,
Artık kuşların nasıl oynayacaklarını tahmin ederken astroloji sayfalarından yardım alıyormuşsunuz galiba... (:
Kuşlar da astroloji sayfasının üzerinde poz vermişler.
Güzel günlerde besleyip uçurmanız temennisiyle.
Khalid

ne demek istediğini anlamadım astorolijiyle işimiz yok kadir ne zaman istersen buyur bi uçan vardır illaki hayalle rüyayla astrolijiyle işimiz yok

Maşallah, güzel kargalar.

masallah cok guzeller hayrını görün inşallah.(kadirde gazete sayfasının üstündekı yazıdan dolayı size espırı yapmak ıstemıs yanlıs anlamışsınız sanırım)

Tesekkur ederim saygilar dusunceleriniz icin hepimiz besledigimiz kuslarin hayrini gorelim

s a selim masallah masallah bunların hepsi porche güle güle uçur besle paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

Maşşallah Selim paçaları olmasa yabani zannedecektim (: (:

Beyazında şebab sanki akkuyruk gibi (: (:

Murat'ın şebablardanmı yoksa.Allah nazardan saklasın güle güle besle,tüğü kadar ömrü olsun inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

Tesekkur ederim abi bazen mizah olsun diye yaziyorum yoksa kus vesile dostluk varsa bakii

Kuşlar çok güzel gözüküyorlar,maşallah.Güle güle besleyin.Saygılar.

Maşallah Selim abi.Allah nazardan saklasın.
Kuşlar güzel görünüyorlar.İnşallah istediğin şekilde hastalıksız,kazasız belasız uçurup keyif alabilirsin abicim.

s.a takla atarlarmı bunlar selim kardeş :))

hayrını gör güle güle besle

Maşallah Selim abi Allah nazarlardan atmacalardan koruyup bol bol yavru alıp uçurmak nasip etsin...

A.selam herkese tesekkur ederim dusunceleriniz icin ins. Tum kus sever dostlar elindekinin hayrini gorur murat sende yozunun hayrini gorursun :>))))

maşallah selim abi allah nazardan korusun
tüyünce hayırlarını görürsün inşallah
saygılar

teşekkür ederim yazan tüm arkadaşlara inş. herkes emeğinin karşılığını fazlasıyla alır herkese saygılar

Maşallah Selim bey güzel kuşlar. Kaplamalarda güzel takım olmuş.

ÇOK HOŞ VE SEVİMLİLER .MAŞALLAH..GÖNLÜNÜZCE OLSUN..SEVGİLERİMLE.. :slm:

saolasın başkan teşekkür ederim tüm arkadaşlara

Ben hiç perçemli karga görmemiştim :) MAŞALLAH ABİCİM

Kuşların güzel selim abi güle güle uçur besle inşallah. Beyazında kafalı kuşmuş beğendim maşallah.

maşallah,gerçekten güzel görüntüler. Kuşlarıda bide oyun varsa fizik olarak gayet iyiler.

Muharrem Şahin' Alıntı:
maşallah,gerçekten güzel görüntüler. Kuşlarıda bide oyun varsa fizik olarak gayet iyiler.

Karga'da oyun ne gezer :haha: :slm:

Kerim TÜRK' Alıntı:
Muharrem Şahin' Alıntı:

Karga'da oyun ne gezer :haha: :slm:

karga cevizi alır yukardan bırakır buda oyundur:))

Geri