Bu kelebek kuşundan lazım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ER-EN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ER-EN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Erkan ENGİN
Meslek
Özel Sektör
İlgi Alanı
Seçiniz
Elinde bu kelebek cinsinden olan arkadaşlar çok acil bir erkek lazım (kırmızısından) yardımcı olursanız sevinirim uyarsa bi takımda sarısından istiyorum.

RESİM SİTEDEN ALINTIDIR.

gönende bu aradıklarından bir kümes var komple satılık. düşünürsen

mehmet kardeşim peki bu konuda yardımcı olabilirmisin bana kümesi komple değilde 2-3 takımını almayı düşünürüm.

Erkan bademli mi arıyorsun, düz sarıkuyruk kelebek arıyorsan gecen hafta pazarda baya vardı.

yok Nizam abi bademli olması lazım elimde bi tane çok güzel dişi var bayadan beri tek eş bulamıyorum.

ben size ESER in telefonunu vereyim, onda bir kümes var bu kuşlardan , 0554 730 3422 telefonunu benden aldığını söylersen yardımcı olur.

mehmet bey yardımlarınız için teşekkürler en kısa zamanda arayacağım.

sinan bey özel mesaj attım cevap gelmedi hala kuşların resimlerini ve fiyatını bekliyorum

kusura bakmayın pek zmanım olmadı fiyat larak 150 düşünüyorum resimleri yine bu sitede var.ayrıca istanbulda beslıyorum kuşlarıda. ist.den kelebekler diye başlıktan bakabilirsiniz

ahıskal kartalı' Alıntı:
kusura bakmayın pek zmanım olmadı fiyat larak 150 düşünüyorum resimleri yine bu sitede var.ayrıca istanbulda beslıyorum kuşlarıda. ist.den kelebekler diye başlıktan bakabilirsiniz

erkek daha iyi sade erkeği almam mümkünmü bana tek erkek lazım onun için ben esenlerdeyim sen neresi istanbulun

ben avcılardayım haklısın erkek daha iyi ama elimde sadece bir takım var.saece karanfi besliyorum ben onun için takım olarak vermeyi düşünüyorum ciddi alıcysan fiyatta bişey yapabilirim sen aklındaki rakamı özelden yaz.çünkü dişi tek kalırsa bende anlamı olmaz aynı cinsten başk yok

arkadaşlar bende bademli sarı veya kırmızı kuyruk takım (sorunsuz ) arıyorum istanbuldayım başka şehirden yollayabilirm diyen olursada mailimi eklesin konuşalım

[email protected] ( ikişer alt çizgi var )

Geri