Bu kümes kaça mal olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atakan_Okyay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Atakan Okyay
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamlar.Kümesi bilgisayardan tasarladım.Osb kaplama yapacağım bu kümes iç ekipmanları hariç kaça mal olur öğrenmek istedim.Tahmini olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• kümes.webp
    kümes.webp
    32.5 KB · Görüntüleme: 2,817
valla ben size sadece osb fiyatını söyleyim bi tabaka 25 tl.20 ye de veriyolar.bu fiyatlara bakılırsa tahminen sadece osb kaplamaların 200 tl yi bulur.diğerleri hakkında hiç bir fikrim yok..yine de sen bi araştır.

saygılar

kapıyı çıkma alırsın demir yapıcaksan işte öyle böyle desek 200 tl kardeşim

SELAM
ATAKAN CİZDİGİN BENDEKİ KÜMESLER GİBİ FAKAT OSB TABAKA STANDART YAKLAŞIK 110 CM 220 CM GİBİ BİŞEY..BEN OSB TABAKADAN 3 TANE ALDIM 3 ÜNÜDE ORTADAN İKİYE KESTİRDİM.Bİ KÜP OLDU.SONRA İKİYE KESTİRDİKLERİMDEN Bİ TANESİNİ KAPI TARAFI OLMASI İCİN BİRKEZ DAHA İKİYE KESTİRDİM.ÜZERİNE DE BORDO RENKLİ ONDULİNE ALDIM..BENİMKİ YAKLAŞIK 100 TL TUTTU.

işte dediğim gibi 150 200 de bu arkadaşın çizdiği gibi çıkar bide dışınıda poşet ve ya muşamba ile kaplarsanız daha ii olur

pigeon9' Alıntı:
SELAM
ATAKAN CİZDİGİN BENDEKİ KÜMESLER GİBİ FAKAT OSB TABAKA STANDART YAKLAŞIK 110 CM 220 CM GİBİ BİŞEY..BEN OSB TABAKADAN 3 TANE ALDIM 3 ÜNÜDE ORTADAN İKİYE KESTİRDİM.Bİ KÜP OLDU.SONRA İKİYE KESTİRDİKLERİMDEN Bİ TANESİNİ KAPI TARAFI OLMASI İCİN BİRKEZ DAHA İKİYE KESTİRDİM.ÜZERİNE DE BORDO RENKLİ ONDULİNE ALDIM..BENİMKİ YAKLAŞIK 100 TL TUTTU.

ikiye kesilirse tasarruf olur abicim. ama görülen kümes gayet büyük osb tabakalarını istediği ölçülerse keserse çok masraf eder.ama sizin dediğiniz gibi olursa ortadan keserse çok daha az bi ücret tutucaktır.

saygılar...

ben forumlar dan bi araştır yapmadan önce.kümesler hakkında çok süper bilgiler var.kümeslerin ne kadar tuttuduğu hakkında da bilgiler var bi bak derim ben

ayrıca kümesin yerde mi çatıda mı terastamı vs olduğu çok önemli dir.iyice araştırman en yararlısın..

saygılar...

Selamlar Atakan bey,

Bu konuda en iyi hesabı size iyi bir marangoz verebilecektir. Ama benim size bir iki tavsiyem olacak, osb nin boyutları 225.cm. boy 120.cm. enindedir. 150.cm yükseklikde salma yaparken osbde fire vereceğiniz kesindir. Ayrıca cizimde çatı için direk ondine mi kullanacaksınız, bu şekilde sağlıklı olmaz çatıya da osb yapmanız ve osb üzerine çift kat naylon döşemeniz gerekmektedir. Bundan sonra online döşersiniz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

tugladan yap bence.. telli pencereden vazgec.. kısın yavru alamazsın.. kapının boyuna uygun bir tel yap sabahları sadece kapıyı acıp telı koy oyle hava alsınlar.. kendi fikrimi soyluyorum tabi.. bunlardan biraz daha fazla buyuklukte ben yapıcam bir kumes.. yaklasık olarak 200 300 arası bir fiyat cıkar tuglada yaparsam.. karar senın tabi..

tabi tuğla daha sağlıklı olur

şu kümes sana tahminen 300 tl yi bulur 4 tarafını osb ile kaplayacaksan.yazın ben 3m uzunluk 2,20 derinlik ve 2,25 yükseklikte hesaplatmıştım 500 tl fiyat çıkardılar el emeği hariç.tuğla daha ucuz olur

osb ye alternatif önerebileceğiniz daha hesaplı bir kaplama malzemesi varmı?

ya parasını dert etme bu kadar.. haftalıklarından ayır benım gibi.. o kadar zor değil yanı babandanda destek kredı aldınmı tamamdır yanı.. güzel bir kumes yap kı kuslarında ona gore guzel oynasın..

abi babadan iste diosunda ya onun babasıda benim babam gibiyse kuş besliom die öldürüodu beni her gün kavga gürültü mahalleden şikayeletlerde gelince daha bi coşuodu peder bey:D

58che58' Alıntı:
abi babadan iste diosunda ya onun babasıda benim babam gibiyse kuş besliom die öldürüodu beni her gün kavga gürültü mahalleden şikayeletlerde gelince daha bi coşuodu peder bey:D

hap esrar eroin vs. gibi maddeleri kullanmayıp kuslarla ilgilendıgın için teşekkür etmesı gerekır bence.. git oyle soyle..

ben istanbul gazi mahallesinde oturuom zaten babam hapın eroinin gaziye girdiğine ihtimal vermez sadece gösterilere fln katılmadığım için teşekkür etse yeter:)

şimdi benim kuş beslediğim çatıya teras yaptırdı kendisine şömine fln yaptırdı neymiş kafa dinlicekmiş tabi ben inşaatçıların yanında çok dolandım yapım aşamasında abi şurayada bi parca yer yapında kuş besliyim fln:) babama sölemişler geldi. buraları sana rzil ettirtmem işte nolduğu belirsiz arkadaşlarını çıkarttırmam burda ben kafa dinliycem bi sürü bağırdı ve gitti:)

bu kümes bana kalsa 500 lirayı bulur ama 4 tane osb 10 adet limon sandığı 100 lirayada mal olur

Geri