bu kuş dişimi erkekmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kusbaz123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

kusbaz123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ekrem.
Meslek
işçi/operatör
İlgi Alanı
Köpekler
kelebek kuşuna merak sardım gitim kelebek aldım yavru kızmasıydı daha aldıgımda bana kus kesin dişi çıkar dediler. bekledım. erkekle es almadı 1 ay oldu. komsunun kusları benim çatıya gelince dişi dediğimiz kuş ötmeye başlıyor etrafında dönüyorr kuş erkek çıktı herhalde yanıldık dedim 2 dişi aldımm 1 ay oldu ama eş almadı hiç biriyle. geçenlerde komsunun kuşlarından birile eş aldığını farkettım komsunun kuşu erkekti ama benım kusumun ötüsü erkek seklinde ve benım catımda bulunan 3 dısıden 1 tanesı ıle bıle es almıyorr erkekle kapıyorum kavga edıyor dısıle kapıyorum gene aynısını yapıyorr kararsız kaldım artık dişimi erkekmii ?
resimlerdeki beyaz kelebek toplu yemlerden ötüşe gecıyoduu öttügü kuş işe erkektii. sonra gezınmeye basladıalrr mavı bangonun arkasında basını dıklestırıp yuruyooduu. erkek bir kusun kur yaparken yaptıklarını yapıyorr ama erkek bir kusla eşlesmesini tam oalrak anlıyamadımm.
sizce ne dişimi erkekmii ?

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0010.webp
    Fotoğraf-0010.webp
    12.9 KB · Görüntüleme: 1,823
  • Fotoğraf-0011.webp
    Fotoğraf-0011.webp
    15.2 KB · Görüntüleme: 1,773
  • Fotoğraf-0016.webp
    Fotoğraf-0016.webp
    12.9 KB · Görüntüleme: 1,803
yokmu kesin 1 sey söyliyebılıcekk

Selamlar erkek gibi duruyor ama daha usta arkadaslarımız daha ıyı ılgılenırler senınle

saygılar.

kamikaze1466' Alıntı:
Selamlar erkek gibi duruyor ama daha usta arkadaslarımız daha ıyı ılgılenırler senınle

saygılar.
erkek e benzetiyortum bende hal ve hareketlerınden seklınden ama karsı komsunu nerkek kusuyle es almasına anlam veremıyorum orada kafam karısıyorr bırde kumesten dısılerle es almıyorr

Kızışmış dişi olabilirmi?

hakanfiliz' Alıntı:
Kızışmış dişi olabilirmi?

2 ay dır 2 kus olarak durdular dıger erkek öttü kur yaptıı ama hiç yanasmadıı ve diger erkek dısısının yanıan gelınce baslıyo kolamayaa bıraz uzun koluyoo dıger dısılere fazla saldırmıyo buna saldırdıgı kadarr.. valla co kkararsızım bende beklıyom ne cıakrsa cıksın yeterkı bıleyım dısımı erkekmı oldugunuu

Kuş erkek %90 ihtimal...

2 gün sadice kızgınlastırıcı ıle beslese m bu kusla birde 1 dısı kusu ese gırmelerını hızlandırırlarmıı ? ve bir saglık sorunu yasatırmı bunlara?

Doğal hallerine bırak ekrem kardeşim kış aylarındayız o ne zaman eş alacağını bilir.Kızgınlaştırıcıdan kastın kenevir sanırım öyle bişey yapmana gerek yok sana 2 gün sadece mesir macunu yedirseler hoşlanmazdın herhalde :)

2 aydır dogal halinde ama dogaya ayak uydurmayı red ediyorr. kus erkek diyorlarr komsunu nerkek kusuyla es alıyorr ve onceden bende bulunan bir erkek mardınle es almaya calısıyorduu ayırdım bendee es almasın dıye mardını yolladım. kafam co kkarıstı bu kusdan dolayıı kusun ıcraatı olmasa yollıyacam ama oyunlu kuss.

..BAZEN BÖYLE OLUR.KAFAN KARİŞMASIN.KUŞ ERKEK.RAHAT OL.
SEVGİLERİMLE..

ilgilendiğiniz için teşekür ederim hepinizee

Bence erkek kuşla kavga ettiler sen eşe girdi zannetin.Bana erkek gibi duruyo ama resimden kolay belli olmaz.Kur yaptığı resim yok çünkü...

bursa1996' Alıntı:
Bence erkek kuşla kavga ettiler sen eşe girdi zannetin.Bana erkek gibi duruyo ama resimden kolay belli olmaz.Kur yaptığı resim yok çünkü...

komsunu nerkek kusuyla yemlesırlerken gordum oradakı resımlerde solda öterken resmı varr. kusalr toplu halde yemlerkenn cektımm.

kuş erkek çık tıı oan dişi olara kaldıgım kuş erkekmiş meger ondan es almamıs onlaa kusun yeni eşlenegi olacagı ıcın kendi benligini tam kazanamadıg ııcın komsunun erkek kusuyla es olarak sardırmıs.

büyük ihtimal erkek. bazı yavru ekesi olupta erkek olan kuşlar hemen açılamazlar birde yuvada kızgın erkekler varsa hemen açılamaz imkanın varsa dişi bir kuşla bir hafta kapat belli olur

bedez_38' Alıntı:
büyük ihtimal erkek. bazı yavru ekesi olupta erkek olan kuşlar hemen açılamazlar birde yuvada kızgın erkekler varsa hemen açılamaz imkanın varsa dişi bir kuşla bir hafta kapat belli olur
1 kusla es aldıı xD

ERKEK ;)

4 aydır bende olan 2 tane kuşum var kuşçulara götürüyom 2 sine dişi diyolar kuşcu arkadasımda biri dişi biri erkek dio başka arkadaşımda ikisi de erkek dio başka bir arkadaşımda ikiside dişi dio nasıl olacak yaa

Geri