kusbaz123
Üye
- Ad Soyad
- ekrem.
- Meslek
- işçi/operatör
- İlgi Alanı
- Köpekler
kelebek kuşuna merak sardım gitim kelebek aldım yavru kızmasıydı daha aldıgımda bana kus kesin dişi çıkar dediler. bekledım. erkekle es almadı 1 ay oldu. komsunun kusları benim çatıya gelince dişi dediğimiz kuş ötmeye başlıyor etrafında dönüyorr kuş erkek çıktı herhalde yanıldık dedim 2 dişi aldımm 1 ay oldu ama eş almadı hiç biriyle. geçenlerde komsunun kuşlarından birile eş aldığını farkettım komsunun kuşu erkekti ama benım kusumun ötüsü erkek seklinde ve benım catımda bulunan 3 dısıden 1 tanesı ıle bıle es almıyorr erkekle kapıyorum kavga edıyor dısıle kapıyorum gene aynısını yapıyorr kararsız kaldım artık dişimi erkekmii ?
resimlerdeki beyaz kelebek toplu yemlerden ötüşe gecıyoduu öttügü kuş işe erkektii. sonra gezınmeye basladıalrr mavı bangonun arkasında basını dıklestırıp yuruyooduu. erkek bir kusun kur yaparken yaptıklarını yapıyorr ama erkek bir kusla eşlesmesini tam oalrak anlıyamadımm.
sizce ne dişimi erkekmii ?
resimlerdeki beyaz kelebek toplu yemlerden ötüşe gecıyoduu öttügü kuş işe erkektii. sonra gezınmeye basladıalrr mavı bangonun arkasında basını dıklestırıp yuruyooduu. erkek bir kusun kur yaparken yaptıklarını yapıyorr ama erkek bir kusla eşlesmesini tam oalrak anlıyamadımm.
sizce ne dişimi erkekmii ?