gurkanmurkan
Üye
- Ad Soyad
- Gürkan Özer
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başka bilgiye göre bişi yokk kuşu bilen bilgi verebilir sadice buna benzer kuslar elimizde var ondan diyorum kanı belli olmayan ve benzeyen kusalrda olabiliyor böyle. bu kusları sleanıkleri ucurmak amacıya kullanılıyor . fiyat arıyorsan söyliyeyım origlik varsa kusda 50 tl den açılıs olur. iyi bir ucucu ise sürü toplayıp kayıga getırıp hızlı ucan kusu yavaslata bılıyor ise 100 tl ve uzeri ederi var. kusda dişiye benziyor birde.gurkanmurkan' Alıntı:başka bilgi verecek olan?
gurkanmurkan' Alıntı:bu tür bilgiler almak amacında değilim yanlış anladınız. herkes baska ve mardin kırması diyo bu kuşa. kimisi de sizin dediğiniz gibi selanik bangosu falan diyo. ben de kırma sanıyodum ama değilmişler. az önce araştırdım da, russian tippler ırkıymış. evet yüksek ve uzun süre uçan bir kuş. insanlar bilmediklere ırklara ilk akıldan kırma diyebiliyor. halbuki dünya üzierinde okadar çok güvercin türü var ki...
gurkanmurkan' Alıntı:bu tür bilgiler almak amacında değilim yanlış anladınız. herkes baska ve mardin kırması diyo bu kuşa. kimisi de sizin dediğiniz gibi selanik bangosu falan diyo. ben de kırma sanıyodum ama değilmişler. az önce araştırdım da, russian tippler ırkıymış. evet yüksek ve uzun süre uçan bir kuş. insanlar bilmediklere ırklara ilk akıldan kırma diyebiliyor. halbuki dünya üzierinde okadar çok güvercin türü var ki...
mazidenbiri' Alıntı:bu kuşa selanik bangosu derler bursada selanik döneklerine klavuzluk ederler gerçekten görevini güzel yapıyosa paranız olsa bile alamassınız selanikçilerden bu kuşları
[email protected]' Alıntı:kuşbaz123 bilir bu işleri..'' KUŞ GÜZEL'' :slm: