kusbaz123
Üye
- Ad Soyad
- ekrem.
- Meslek
- işçi/operatör
- İlgi Alanı
- Köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hidalgoo' Alıntı:İran kuşuda olabilir .
FeLix_' Alıntı:Ekrem bana da birtanesi açık mavi alacalı, diğer ikisi koyu mavi, aynı buna benzer 3 tane kuş geldi geçen pazar, 1-2 hafta sonra salıp deneyeceğim, bakalım kaç saat uçabilecekler
FeLix_' Alıntı:Ekrem, bana gelen kuşlar kapalı kümesten bir dosttan geldi, avareden düşme değiller. Kaçırmana da pek şaşırmadım, bana hediye veren arkadaş, bu kuşlar posta kadar olmasalarda alıştıkları yere sadıktırlar, hemen öyle 15-20 günde damar tutup alışmazlar, 1-2 hafta alçak uçur, yükselirlerse hemen parıltı ver indir, alıştıklarına emin olunca sineğe çıkmaları için sıkıştır dedi
FeLix_' Alıntı:Ben de diyorum kuş pazarında neden oring bango satanlar çoğaldı, demek ki hep senin kaçırdıklarını yakalayıp satıyorlarmış )))
ben bir takım oring bango almıştım, 1 ay kanatları bantlı kaldı, erkeği saldım alışmıştır diye, 1-2 gün alçaktan kovaladım sonra dişiyi de saldım, dişi duvara çıktı pırrrrr havalandı erkekte peşinden yallah tazyik ))
aldığım arkadaşı aradım, sana geldilermi diye, evet bendeler dedi, hayrını gör, yavru yaparlarsa cikcikte bir takım yavru verirsin, yoksa bunlar alışmaz dedim almadım geriye kuşları )
enesistanbul' Alıntı:bu kus budapeste yuksek ucucusu... iyi arastirirsaniz budapestelerinde arka tepelileri oldugunu makale veya resimlerden bulabilirsiniz.... tippler irki ile uyumlu hic bir fiziki gorunum ben sahsen bu resimde gozlemleyemedim ayrica bu gibi irk hakkinda bilgi isteyen arkadaslarinda aklina hemen tippler kirigi demelerini anlayamiyorum bu kadar kolaymi tippler irkini bulupta baska bir irk ile kirmak... tippler irkini taniyan birisi herhangi bir irk ile melezlemez tipplerleri bu mardin guvercini ile kelebek guvercinini es etmek kadar sacma bir melezleme olur... cunki budapeste ile tippler irki birbirine cok zit ucus stillerine sahiptirler.. Tipplerler orta seviyede cok genis ve oldukca sakin ucarlar Budapeste yuksek ucuculari ise tam aksina cok hizli ve yukselerek cok kisa daireler yaparak ucarlar..
Istanbul Tippler Klubu
Enes CETIN