BU KUŞ KELEBEKMI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

alkan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
alkan gurbuz
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kuşlar
BUKUSU ALIYORUM ARKADASLAR RENK VE GOZ RENGI NE DIKKAT EDIN. SIZCE NASIL BIR KUŞ KUŞ IRKI NE KUŞUN KANATLARINDA 11 ADET BEYAZ BEYAZ VAR GOZLERI ÇAKIR RENKLI. BEN SELENIK DIYE YORUMLAMIŞTIM KUŞU AMA SELANIKLERIN ÇAKIR RENKLI OLANLARI YOK OLARAK BILIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.

Ekli dosyalar

• DSC05300.webp
    DSC05300.webp
    844.4 KB · Görüntüleme: 1,185
  • DSC05304.webp
    DSC05304.webp
    855.3 KB · Görüntüleme: 1,187
  • DSC05306.webp
    DSC05306.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 1,144
kuşun güzelmış arkadaşım boyu iyi yalnız kanatlar eşitmi tabi birde havada görmk lazım ama kuş yerde güzel.

erkek bır cakal

Ekli dosyalar

• DSC05309.webp
    DSC05309.webp
    808.3 KB · Görüntüleme: 1,139
  • DSC05297.webp
    DSC05297.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,162
  • DSC05308.webp
    DSC05308.webp
    801.1 KB · Görüntüleme: 1,163
dostum kuş siyah çakal denir, kelebek saya ırıkndandır. çakır olmasıda kalitesini artırır. bunların kırmızısından var bende burda resimlerini koymuştum gördüysen, güzel kuş,oyunlu sayalardan...

EVET SENIN KIRMIZILARI GORMUŞTUM KUŞ GUZEL GOZLERI ILK KEZ BU SEKIL BCAKIR GOZLU KUŞ GORDUM. BENDEKILER BEYAZ GOZLU ( CAKALLARIM VAR SIYAH GOZ RENKLI) O KONUDA KARASIZ KALMIŞTIM.

Masallah Kardesim KuSun Kara Cakal, Performans Olarak Ust Duzey Kuslardir, Kostum Olarakta Cok tutuLurlar, Degerini bil derim, birde Cakir'mis bu Demekki Tam bir Tehlike Kuşun :) Aynisindan Bir Es Bulursan Cok Makbul Gecer.. Baska Renk Cesitleriyle Bozmaya Kalkma Sakin..

benım kendımın 1 dısısı var bu kuşun onun ıçın aldım bunu oda sıyah aynı renk kuş ama goz rengı ılgınc bendekı sıyah gozlu onun ıçın sordum.

Kardeş kuş bana göre çok güzel.

Tabii havada nasıldı bilemem,ama kostüm olarak bence mükemmel. :tamam:

Eğer gözleri beyazsa oyun olarakta muhtemelen iyi oynuyordur.

Bu arada sorması ayıp,kuşu ne kadara aldın?

Kafa yapısı itibariyle kelebek diyebilirim.Diğer arkadaşların belirttiği gibi gerçekten çok güzel ve değerli bir kuş.Eskiden böyle kuşları daha sık görürdük,ancak bu aralar azaldı.Allah nazardan korusun.

azusa111' Alıntı:
Kardeş kuş bana göre çok güzel.

Tabii havada nasıldı bilemem,ama kostüm olarak bence mükemmel. :tamam:

Eğer gözleri beyazsa oyun olarakta muhtemelen iyi oynuyordur.

Bu arada sorması ayıp,kuşu ne kadara aldın?

fıyat konusu bellı degıl takas ıle aldım.

Bence çok güzel bir kuş almışsın.
Umarım bol yavrusunu alırsın.

Gördüğüm kadarı ile sanırım kuş erkek.

Yanlış mıyım?

slm ben samet garip bursa m.kemalpşalıyım evet kuş kelebek cinsi kara çakal ama uçtuğunda dönermi onu sen bilirsin

Kuşun kostümü çok güzel büyük ihtimalle havadada iyidir... İnşallah tüyleri kadar ömrü olur kardeşim...

abi kuş siyah cakal kırması veya cakaldan cıkmış bir kuş ama tek kötü şeyi gözler cakır olması.ona bir karagöz bir siyah cakal parlak renkli bir dişi bulursan o kuşun on numara yavrularını alırsın emin ol.

Bu kuş çakal ayrıyetten erkeğe benziyor....

Geri