bu kuş kırma mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patron35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 905

patron35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir yolcu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Selamlar ; Hediye olarak bana gelen bu kuş postaya çok benziyor fakat renk olarak yabaniyede kaçıyor . Sizce bu kuş posta değilmi yada kırma bir kuşmu ? Dişi beyaz postam ile eşleştiricem eğer kırma değilse .

Ekli dosyalar

• yeni1.webp
    yeni1.webp
    109.4 KB · Görüntüleme: 820
  • yeni2.webp
    yeni2.webp
    128.9 KB · Görüntüleme: 950
  • yeni3.webp
    yeni3.webp
    148.8 KB · Görüntüleme: 948
Kardeşim gördüğüm kadarı ile kafa itibarı ile orjinal'e benziyor. Bu renk tonlarında postalar oluyor . Renk şüpheye düşürmesin seni .

Beyaz dişi ile eşlersen alacalı tonda yavrular çıkabilir. Ama bellide olmuyor ataları ne renk önemli olan o. Bende 1 çift kara ve sarı kapalı bangolar var. Limoni ve mavi renklerde çok güzel bangolar alıyorum . Demek atalarında mavilik var. Var ki bu şekil yavru atıyorlar .

Rahatlıklka posta olduğunu söyleyebilirim kırma gibide görünmüyo ama bu kuşun meraklısı olan abilerimiz kardeslerimiz daha iyi bilirler orjinalde aranan özelliklerin ne,istenmeyen şeylerin ne olduğunu web den araştırabilir ona göre sende ne olduğunu çözebilirsin saygılarımla

teşekkürler abiler saygılar . yakın bi kardeşim doğum günü hediyesi olarak 10 liraya bi akvaryumcudan almış fiyatıda beni yanıttı o yüzden bir gösteriyim dedim . bakalım artık kaçmaması için kanadına makas vurup damızlık kullanırım büyük ihtimalle .

Geri