bu kuş ne arkadaslar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşcu şahin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
şahin duman
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
s.a oncelıkle bgn bı kus tuttum arkadaslar kus hakkında bana bıraz bılgı verırmısınz kus sarmakdan zor ındı .

Ekli dosyalar

• 19122010220.webp
    19122010220.webp
    169.6 KB · Görüntüleme: 1,387
  • 19122010220.webp
    19122010220.webp
    169.9 KB · Görüntüleme: 1,447
kuş yavru kızması taklacıya benziyor. gerçi göz rengi kırmızı gibi ama resimde öyle çıkmış olabilir.rengi tüy değiştirince açılıp maviye dönebilir. 3-4 gün sonra uçurmaya başlayabilirsiniz. inşallah oyunu güzel olur.

DUMANLIYA BENZİYO İİ Bİ KUŞ OLABİLİR SIK TAKLADA KAYBOLMUŞ Bİ YAVRU KIZMASI SANIRIM AYAĞINDAKİ HALKADA İİ Bİ KUŞCUNUN KUŞU OLDUĞU GÖSTERİYO UÇUR DENE KARDEŞİM ...

bak güzel kardeşim kuş gayet iyi bir taklacıya benziyo. senin yerinde olsam kuşun sahibini bulup vermeye çalışırım. yazıktır günahtır insanın kendi başına gelince anlıyo bazı şeyleri. sahibi beslemiş büyütmüş tam uçurcağı zaman hayvan kaybolmuş. önce sahibini bulup vermeyi dene yok bulamadın yapcak bişey yok kuş senindir. ama ilk hak her zaman sahibinindir. bu seçeneği dene bulamazsan amenna. tabi bu benim fikrim yok ben tuttum benimdir dersen bişeyde diyemiyorum. saygılar

kardes kus ınerken gordum cok tatlı oynuo hatta bı an ınemıcek sandım ama brda ksun sahıbını aramaya cık dırek glr yapısırlar benım benım dıe kuşun göz rengi kırmızı paşalı kuş bi kız mı erkek mı sızce ?

dişi olabilir.

duruşu dişiye benziyo bi erkegin yanina at bak :)

Arkadaşlar yapmayın bu kuşun aynısını 2 gün önce ben çektim o da yavru kızması dişiydi.Bu kuş çakmaklıdır...

Geri