Bu kuş nedir ?_

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clvlx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clvlx

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
frt trk
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Arkadaşlar merhaba geçenlerde yolda giderken yere düşmüş bir kuş gördüm. peşinde kedi vardı bende kumru zannettim sonra baktım yırtıcı bir tür. Bir kaç gündür bende ve tavuk çiğeriyle besliyorum. doğaya bırakıcam fakat eğer mümkünse eğitim verip beslemek istiyorum. şuanda hiç bir bilgiye sahip değilim. ne besleme şekili ne türü nede cinsiyeti. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Resmini koyabilirsen yardimci olabiliriz.

google ya yırtıcı kuşlar diye yaz, sonra görseller sekmesini tıkla, yakaladığın kuşu karşına al, google da açılan resimlerden hangisine benziyorsa resime tıkla adını cinsini ırkını öğren :))

clvlx' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba geçenlerde yolda giderken yere düşmüş bir kuş gördüm. peşinde kedi vardı bende kumru zannettim sonra baktım yırtıcı bir tür. Bir kaç gündür bende ve tavuk çiğeriyle besliyorum. doğaya bırakıcam fakat eğer mümkünse eğitim verip beslemek istiyorum. şuanda hiç bir bilgiye sahip değilim. ne besleme şekili ne türü nede cinsiyeti. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
doga hayvanları koruma altındadır beslemek yasakdır yasınız dogrumudur her halde bir ad soyadınız vardır tahminimce uzaklastırılmıs bir üyesiniz yasınızı isim ve soy isminizi belirtiniz aksi halde sistem tarafından uzaklastırılacaksınız

konu kilitli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri