BU KUŞ NEDİR?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gfbilker58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gfbilker58

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İlker Ucar
Meslek
Grafik Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
BEN TAM ANLAYAMADIM ARKADAŞLAR YABOZMU DİİLMİ?

Ekli dosyalar

• PB280013.webp
    PB280013.webp
    343.9 KB · Görüntüleme: 1,760
Uçurdunuz mu? Takla atıyorsa çorum olabilir. Nudi rengini taşıyor yaboz gibi durmuyor.

bazen öle bir yabozlar varki normal kuşları bile andırmıyor renkleri güzel oluyor ama nudi rengi var ama uçurmadan tabi pek anlayamazsınız ve zaten yabani olup olmadığı kuşun pek korkak ve kaçmaya çalışma gibi haraketleri vardır..yoksa normal bi kuştur..

kuç düz uçuyo postalarla 10 dk uçtu

yoz kus bu yabani yavrusu sanirim

Bu kuş amiyane tabirle ''veledi zina'' bir kaç türün kırması yani . Ekonomiik bir değeri olmaz .. Ancak ileride bakıcı olarak kullanılabilir.. Ben bakıcı olarak böyle birtane kullanıyorum... selamlarŞEREF

Kuşta paça (tozluk) yok, kuşun kuyruk telek sayısı kaç ayrıca kuyruk üstü yağ bezesi varmı. Uçurduğunuzda alttan kırık verdinizmi, verdiyseniz inişi dolapçıyı andırıyormu.

nusretgskr355' Alıntı:
azman kardeş azmann

kardeş yanlış anlama sadece sanin için söylemiyorum amaç burda doğruyu bulmak... Bu kuşun azmanla alakası yok bence azmanın gaga yapısı falan böyle olmaz...

.........SİNAN ÖZTEKİN..........

YOZ PİYASA DEĞERİ 3-1 ARASI BAKICI YAPARSIN NERDEN BULDUN ÇEKTİNMİ YAKALADINMI

postalar uçuyodu bi anda araya katıldı 10 15 dk uçup indi

Bana denk gelior kuşlarımı uçururken araya yoz kuşunda girip kümesime girdiği.Bazen aç kaldıklarında yada ilgisini çeken karşı cins kuş olduğunda alışık olmadıkları kümese girmeyi göze alabiliorlar.Ha zannedilmesinki buna yoz kuş demiyorum.Yoz kuşdan kastım da birisinin yada birilerinin kümeslerinde değilde, dışarıda,bir evin çatısında,havalandırma boşluğunda vb yerlerde yaşayan, göç edebilen,yabani güvercinlerden bahsediyorum.Kuşu uçurduğunda aldığın önemli gözlemleri bizimle paylaşırsan memnun olurum.. Ne kadar çok bilgi edinilirse o kadar çok daha iyi tespitler elde edinilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri