bu kuş nedir ..?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kusbaz123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kusbaz123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ekrem.
Meslek
işçi/operatör
İlgi Alanı
Köpekler
12 telek kuyruk sayısı erkek olup yağ bezesien bakmayı unuttum bir kuş yakaladım bol paça şebaplar abenzettim ama kuş siyah olduğu için kararsızım taklacı ırkıan mensup olabilir ama başka ırka yada kırıkda olabilir kanat sesi yok kuşda taklada yok türü ne aceba ?

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0010.webp
    Fotoğraf-0010.webp
    5.3 KB · Görüntüleme: 1,847
  • Fotoğraf-0013.webp
    Fotoğraf-0013.webp
    6 KB · Görüntüleme: 1,854
  • Fotoğraf-0017.webp
    Fotoğraf-0017.webp
    6.4 KB · Görüntüleme: 1,854
Arap Şebab vardır ama bu ondan değil şebab ı normal bir kuşun yanına koyunca epey belli edecek şekilde büyüktür ayrıca gözleri kırmızı turuncu gibi renkler olmaz, beyaz a yakın tonlarda olur. Bu kuş kırma olabilir, sivas kızılı olabilir, kanat sesi yok diyorsun ki sivas kızılları çok kanat sesi yapar bilemedim ben bu kuşu ama kırma olduğunu düşünüyorum.

kus 3 gündür bende 1 gün bantlı durdu 2 günden ber isalık hafif kanat sesi avr bugun bir arkadaş baktı kırma dedi ama bende bilme mamrdinden pek anlamıyorum. göz rengi bozuk bir mardine göre onu biliyorum ama benzettim işte güzel kalıplı bir kuş ama evinede sagdık olduğu kesin 1 güdne benimsedi kümesi :)

Bakıcı olarak kullanırsın beğenirsen, yanına bir uygun kuş bularak. Çok zarar teşkil etmez yer sorunun yok ise.

alger' Alıntı:
Bakıcı olarak kullanırsın beğenirsen, yanına bir uygun kuş bularak. Çok zarar teşkil etmez yer sorunun yok ise.
Selam arkadaşlar hakanın dediği gibi bu tip kuşlar yavruya düşkündürler ama evine sadık olsaydı yakalayamazdın ve saldığında eski evine giderdi.Biz köy kuşu deriz.

45 i aşkın kuş var çatıda postalar var yeni yavru baktırmak için aldıklarım. bu kuşa ihtiyacı myok pazara çıakrıtıcam ne verirlerse yem parasına satarım.

pazarda denk gelirsek alırım ben senden bunu damızlık için, ama yem parasından fazlasını vermem şimdiden söyliyeyim :)))

kusbaz123' Alıntı:
45 i aşkın kuş var çatıda postalar var yeni yavru baktırmak için aldıklarım. bu kuşa ihtiyacı myok pazara çıakrıtıcam ne verirlerse yem parasına satarım.

Aynen öyle yap 45 tane kuş var diyorsun hiç gerek yok o zaman çıkar yem parasına bakıcı arayanlar alır zaten o kuşu.

FeLix_' Alıntı:
pazarda denk gelirsek alırım ben senden bunu damızlık için, ama yem parasından fazlasını vermem şimdiden söyliyeyim :)))

1 torba yem 10 tl :D anlaşırız olur :D

Geri