Bu Kuş Yaboz mu Yoksa Başka ırk mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pckolik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

pckolik

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ender uyar
Meslek
güvercinci :D
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar bu kuş daha yavruydu ve hastaydı bende güvercin besliyordum 1 tane baska bi gün çatıya çıktığmda bunu gördüm çok ürkek di kaçıyordu benden yakalamya çalıştım ama yakalıyamadım hastaydı ve her gün çatıya yem bırakmaya başladım hep bu da geliyordu her gün yiyiordu gidiyordu 1 hafta geçti iyleştiğini gördüm bi baktım kümesde hemen kapatım yakaladım yaboz ise salıcam güvercini değilse beslemeyi düşnüüyorum daha yavru :tamam:

Ekli dosyalar

• Picture0003.webp
    Picture0003.webp
    7.3 KB · Görüntüleme: 2,543
  • Picture0004.webp
    Picture0004.webp
    8 KB · Görüntüleme: 2,502
Sanırım yaboz paçası var mı?

SİNAN ÖZTEKİN

paçaası yok ama yavru alışma şansı varmı bir süre beslemeyi düşşünüyorum biraz büyüsün yoksa kedi filan götürür bunu

Bayağı büyümüş ama belki alışabilir sana bağlı bu...
Ama ben yinede alışacağını sanmıyorum sen en iyisi biraz daha besle kendine gelsin boşla gitsin...
Kolay gelsin...

SİNAN ÖZTEKİN

güvercin besliyorsan eğer alışır aralarında kalsın 1 hafta kanadını bantla ama yanlız tutamazsın o kuşu. Bu arada o Kuş Yaboz.

alışır yaaa neden alışmasın ki benim arkadaşta vardı sattı geri bile geldi:) bildiğimiz cami kuşu:(

Bence boşver sal gitsin çünkü yedirdiğin yeme yazık uçmaz bişey yapmaz. Ama yumurta baktıracaksan besle. Kümesin büyükse besle küöükse böyle kuşlarla doldurma kümesi...

SİNAN ÖZTEKİN

o kuş fazla durmaz sen kanadını bantlarsın koşarak kaçar.Sal doğaya güçlüyse ayakta kalır yoksada bir kediye yem olur doğanın kanunu

bu kuş eyer ayağında tuy varsa karaoğlana benziyor ama tuy yoksa kesin ama kesin bi hebeş salın gitsin

Kanka resimde bize Nah Yapıyorsun Bu arada ayıp sana he :)

kardeş gagasıyla gözü yaboza benziyor resim net değil ama önemli de değil yaboz olup olmaması içinden geliyorsa besle ben de 6 ay önce yaboz ful ayna kuyruk yavru yakaladım komşunun balkonundan valla çok tatlı gözüşüyordu hırsızlar siyah bursa diye onu götürmüşler :) bütün kuşlarımı buldum bir onu bulamadım

Geri