cenker45
Üye
- Ad Soyad
- ferhat şen
- Meslek
- bilgisayar
- İlgi Alanı
- Kediler
s.a hafif perçemli (çığallı) ağcıl arap bu güvercin 9 felkli bir güvercin.kanadı çok büyük ve çok geniş 1 felkli yavru daha antremanlarınada 1 haftadır başlamış bu güvercin urfada katip hüseyin amcanın bana hediyesidir kendisi tahminime göre 75-85 yaşları arasındadır kendisi 30 yıldır güvercin uçurmuyor gençken uçurmuş ve seferli güvercin meraklısıdır eski damar olduğunu söyledi hatta bazı uçuran arkadaşları ise bize yavru verirdi uçurun derdi bizde uçurduğumuzda yuvarlaktan (taklambaç) çıkaramazdık 8 saat yuvarlakta uçan kuşlarmış ve dikkatimi çekti 9 felkli ve kanatlarının geniş olması iyi boyun ayaklarının çok uzun ve yapışan tipi olmayan bir güvercin ilk bakışta uçuracağız göreceğiz artık havada uçarken alttan kanatlarının büyüklüğü ve kuyruğunun üçgenimsi ve kısa oluşu soyunun hiç bozulmamış bir güvercin olduğunu gösteriyor ama yerde ise duruşu hiç güzel değil ee işte herşey havada belli oluyor artık bakacaz benim tahminime göre eğer dedikleri gibiyse 20 gün yuvarlağı ( taklambaç ) sürüyormuş ben çok ümitliyim bu güvercinden artık gerisini zaman gösterecek saygılar.