Bu kuşa ne derler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pasovski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

pasovski

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emir Paşov
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Bu kuş uçuşundan falan saya(kelebek) gibi zaten veren abimde saya demişti fakat kuş paçalı değil tozluklu. sanırım kendi ırkınadan paçasız bi kuş la kırılmış ama oyunu tatmin edici gerçekten . bu kuşa ne derler örneğin bozalı,kaplan gibi isimlerden hangisi kullanılır ?

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0167.webp
    Fotoğraf0167.webp
    497 KB · Görüntüleme: 1,092
  • Fotoğraf0168.webp
    Fotoğraf0168.webp
    303.4 KB · Görüntüleme: 1,103
  • Fotoğraf0169.webp
    Fotoğraf0169.webp
    300.4 KB · Görüntüleme: 1,044
yarım paça kelebek dönek kırması olabilir

kuşun söylediğiniz gibi bir adı yok belki biraz enselileri andırıyo ama o isme de çok uzak

Her isimden bir harf alsa güzel bir ismi olur :)
Sizinde söylediğiniz gibi 'kırma' :tamam:

Kusun adını bosver de önce kümesini bi temizle pislikten dağ oluşmus resmen

dolapçı ile saya kırılınca böyle şeyler çıkıyor ortaya, isim olarak da alaca veya yamalı diyebilirsin.

boklu yoz desek. :haha: :slm:

ozanx01' Alıntı:
nası konuşuyon bilader sen, kuş nasıl dedim kümes değil. Öyle ters ters yorumlar falan neyin peşindesin aşşalama derdindemisin bak işine burda benden kat kat büyük abilerim nasıl konuşuyor sen nasıl konuiuyorsun adabını takın sana mı kaldı kümesin derdi. He çok düşünüyosanda insani bi şekildede yorum yapabilirsin

sen onu boşverde kümesi bi temizle bence :D :heyo:

pasovski' Alıntı:
ozanx01' Alıntı:
nası konuşuyon bilader sen, kuş nasıl dedim kümes değil. Öyle ters ters yorumlar falan neyin peşindesin aşşalama derdindemisin bak işine burda benden kat kat büyük abilerim nasıl konuşuyor sen nasıl konuiuyorsun adabını takın sana mı kaldı kümesin derdi. He çok düşünüyosanda insani bi şekildede yorum yapabilirsin

Kusun cinsi ÇANDIR dır memnun olduysuna ne mutlu bana.Kümes konusuna gelince yarası olan gocunur birader senin kümesine ÇANDIR bile cok derim

ozanx01' Alıntı:
pasovski' Alıntı:
ozanx01' Alıntı:

Kusun cinsi ÇANDIR dır memnun olduysuna ne mutlu bana.Kümes konusuna gelince yarası olan gocunur birader senin kümesine ÇANDIR bile cok derim
varsa bilgilerimiz yorumda bulunalım begenmedigimiz hosumuza gitmeyen yada uyarmamız gereken durumlarıda daha yapıcı sekilde izah edelim duymak istediklerimiz gibi davranalım arkadaslar :tamam:

Geri