Bu Kuşlar Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gfbilker58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gfbilker58

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
İlker Ucar
Meslek
Grafik Tasarım
İlgi Alanı
Kediler
Bunları pazardan aldım cinsleri nedir?

Ekli dosyalar

• P5040003.webp
    P5040003.webp
    97.4 KB · Görüntüleme: 1,982
  • P5040006.webp
    P5040006.webp
    221.1 KB · Görüntüleme: 2,067
  • P5040007.webp
    P5040007.webp
    209.2 KB · Görüntüleme: 2,031
1 resimdeki dönege benziyor 5 tl oyunu varsa baska
2 resimdeki arkada olan baska 5 tl
diger kus ise trabzon olabilir tam bir fikrim yok

Adam arka tepe olana 'bursa' dedi ne alaka arka tepe bursamı olur dedim.olur olur diyo :))

çoğunlukla hepsi kırma bu kuşların inşallah fazla para vermemişsindir!!!

Hiç para vermedim :) ıskarta kuşlarım vardı takas yaptım.

1. resim dönek( muradiye) 2. resimdekiler arkadaki bango diğer tepeli ise oda bangoya benziyo ama filibe trakya yerlisi gib i kırmalıkalrdan gelmişde olabilir. sırp yüksek uçuculara benzettim ama onlar boydan biraz uzunlar gagada biraz kısa kalıyor belki kırmalarıdır.

Dönek ve bango konusunda problem yok herkes hemfikir.Ama tepeli arabın ne olduğu tam belli değil. Daha önce bende aynısından bir paçalı birde yoz arap yavru çıkmıştı.Anneleri taklacı arap,babaları beyazlı bir yozdu. Yavrular hiç takla atmadılar.Bu arapta trakya kırması olabilir.

o arap arka tepe makaracı bende kırmızı sı var lazım deilse getir bana sana güzel bi kuş veriyim.

bukalemun201' Alıntı:
o arap arka tepe makaracı bende kırmızı sı var lazım deilse getir bana sana güzel bi kuş veriyim.

Yok işime yarar.Kuş verim demişsinde bende zaten 80-90 kuş var :)

bende bu cinsten bir dişi var o yüzden istedim yoksa beslediğim bir ırk deil.

tepeli olan tepeli murakat kırması

gfbilker58' Alıntı:
Adam arka tepe olana 'bursa' dedi ne alaka arka tepe bursamı olur dedim.olur olur diyo :))

bana palamarski gibi geldi tepesi falan kuş erkek ve sesliyse palamarskidir siyah ve kırmızı eş ettilerse böle gelir muhtemelen bilmeyenler için bir videosunu paylaşayım yüksek ve iyi uçan kuşlar ayrıca benim elimde de bir takım var
http://www.youtube.com/watch?v=_RBMiDW_ ... ture=share

tepeli olan sirp yuksek ucucularina cok benziyor... forumda Yuksek Ucucular bolumunde sirp yuksek ucuculari resmi var incele sendekilerle aynimi... eger sirpsa besle cok yuksek ve 7 8 saat ucar onlar..

enesistanbul' Alıntı:
tepeli olan sirp yuksek ucucularina cok benziyor... forumda Yuksek Ucucular bolumunde sirp yuksek ucuculari resmi var incele sendekilerle aynimi... eger sirpsa besle cok yuksek ve 7 8 saat ucar onlar..

Çoktannnnn sattım kuşları 1 sene oldu :)

Siyah kuş Trabzon güzel bir kahverengi , hopal(yaban rengi) veya mor tonlarına yakın bir trabzon kuşuyla eşlersen güzel yavrular alabilirsin

o bango değil baska bangoların kostümüde öyle olmaz gagasıda öyle olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri