bu kuşlar sizce görmeye değermi yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan snaker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

snaker

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serkan evcimik
Meslek
reklamcı
İlgi Alanı
slm lar yorum yapmayı unutmayın

Ekli dosyalar

• 040209023445.webp
    040209023445.webp
    147.1 KB · Görüntüleme: 1,353
  • DSCF2183.webp
    DSCF2183.webp
    450.6 KB · Görüntüleme: 1,369
  • DSCF2240.webp
    DSCF2240.webp
    447.9 KB · Görüntüleme: 1,371
1. ve 3. resimler çok güzel. özellikle arap akkuyruklar harika görünüyor.

SELAMLAR. TÜM KUŞLAR ÇOK GÜZEL ARKADAŞIM 1 RESİMDEKİLER DAHA YAVRU KIZMASI GİBİ TÜY DEĞİŞİMİNDELER HERHALDE HEPSİNİN MAŞALLAHI VAR. TABİ BAŞLIKTAN NE KASTETTİĞİNİ YAZMAMIŞSIN NEYEGE GÖRMEYE GİDECEKSİN GÖRMEKTEN KASTIN NE

NAZIM ERDEN' Alıntı:
SELAMLAR. TÜM KUŞLAR ÇOK GÜZEL ARKADAŞIM 1 RESİMDEKİLER DAHA YAVRU KIZMASI GİBİ TÜY DEĞİŞİMİNDELER HERHALDE HEPSİNİN MAŞALLAHI VAR. TABİ BAŞLIKTAN NE KASTETTİĞİNİ YAZMAMIŞSIN NEYEGE GÖRMEYE GİDECEKSİN GÖRMEKTEN KASTIN NE
yani görmeye değer derken görünüşü hoş bakılacak bir kuşmu göz zevki içinn demek istediğim buydu tşkler

walla hepsi süper bak akrdeşim maş...
KUBİLAY saygılarımla........

kuşlar güzel özellikle 1. resim cok hoşuma gitti inş tuyleri kadar ömürleri olur bol yawrular... gurkan sahın...

ustam görmek nedemek bunlara özel kafes yapmak lazoıım.özelliklede arap ayna kuyruklara .arayıpda bulamadımız renkde araplar.saygılar

Serkan Maşallah güzel kuşların var tüylerince hayrını görürsün inşallah emeğine sağlık Ömer YENER / Eskişehir

Güzel kuşlar, beslemeye değer tabiki . Ama ben çikolata güllü takımı deha çok sevdim doğrusu..selamlar.ŞEREF

her kuş görmeye değerdir. Bu kuşlarda görmeye değer tabikide, tabi gözün bir harika görmek istiyosa..

omeryener26' Alıntı:
Serkan Maşallah güzel kuşların var tüylerince hayrını görürsün inşallah emeğine sağlık Ömer YENER / Eskişehir
ömer abi inşallah senin araplarıda buraya koyacağım bakalım

şebabb kuşlardan fazla anlamam ama göze hoş görünüyorlar saglıkla huzurla besle

Mrb arkadaşım bu tarz kuşlardan anlamıyorum ama görunuş ıtıbarıyle çok guzeller özellikle araplar harıka emegine saglık.

görmeye değeri tam anlayamadım beslemek içinse güzel kuşlar

Geri