bu kuşlar sizce ne kadar eder arkadaşlar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cnytclr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cnytclr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tyenuc relic
Meslek
çoban
İlgi Alanı
Kediler
merhaba arkadaşlar;
kuşların ikiside gök mavidir.
ortalama 2-3 saat uçan kuşlardır.
kuşlar sağlıklıdır.
şu an 7 aylık kendi yavrularımdır.
ikiside oyunlu kuşlardır.
balkona indirmekte zorluk çektiğim için satmak istiyorum.
sizin böyle bir kuşunuz olsa ne kadara satardınız arkadaşlar?

Valla ben olsam kendı yawrularımı helekı ucuyolarsa satmam, eger pazarda veya satılık olarak bırınde gorsem bu kusları cıftıne en fazla 30 lıra verırım (ki hep boyle) kuşun ucusunu ızleyıp oyununuda gorursem verıceklerım daha da artar... Ama ınsan kendı yawrusuna gercekten deger bıcemıyor cok degerlı goruyor. Bende oyunlu kus aradıgım ıcın belkı takas falan dusunursun

valla kuşlarda ki renk güzel ama uçuşlarını görmeden oyunları hakkında bişi diyemeyiz
evet insan kendi yavrularına paha biçemiyor hele ki ilk yavruları ise ama bence satma yavrularını alırsın çünkü böyle kuşları ileri de arıcazz....

ELEMİM

İstanbuldaki kuş pazarında ikisine 2o lira verirler,ben yaz başı mavi aynakuyruk almıştım 5 liraya ,kuş fazla oynamazdı ama saatlerce ucardı, yerim yuksek olmasına ragmen inemezdi bende aldığım fiyata sattım.

abi ben bunalrıu ehr türlü indiririm balkona eger istanbulda oturuyosan talibim bu güzel ikiliyee.

bunlar benim olsa helede kendi yavrum hayatta satmazdım

istanbul çaglayanda oturuyorum eger anlaşırsak alırım bu kuşları senden tabis ende istanbulda oturuyosan

[email protected] msn ulaşabilirsin

şu an edirne kapı pazarında bu tip amvi aynalı taklacıların çifti 30 dan en fazla 50 den gidiyooo

gecko kardeş merhaba;
vallahi saol ama satmaktan vazgeçtim.ben bu kuşların anne-babasını tam bir ay aradım.
sonunda buldum çiftini 400ytl aldım.yavrular anne-babadan daha iyiler.

Kuşların renkleri, gözleri,gagaları güzel görünüyor sanırım tüye girmişler kolonları biraz bozulmuş ama tüyden sonra gelin gibi olurlar değer olarakta görünüşünden ziyade havadaki performansına bakmayı tavsiye ederim.

Maasallah Cüneyt Bey.Kuslariniz gayet saglikli ve güzel görünüyorlar.Diyecegim sudur ki kus piyasasi yer yer degisiklik gösterir mesela,bizim burada bu kuslar eger sizin de dediginiz gibi damari belli,soyu temiz ise edecegi fiyat en az 50 ytl ama degil ise cifti 15 yada 20 ytl dir.

Cüneyt Bey kus ticareti konusunda bildigim tek sey var oda "mal müsterisine satilir ve zevkin fiyati olmaz" .Sizin gönlünüz rahat olsun,eger siz begendiyseniz 400 ytl bile azdir bence.

Saygilarimla.....

"10 ytl eder belki" şaka, Bi akşam aydın mezatına gitmiştik aynı kuşları 7 ytl ye almıştık.
Yanlış anlaşılmayalım...saygılarımla kuşlar senin istediğin fiyata satarsın senin gözündeki değeri neyse ona göre satarsın...

maşallah görüntüleri çok güzel kuşlar ama çok iyi paralara satılmıyor sanıyorum. bu tip kuşlar

arkadaşlar yapmayın kuşların hakkını yemeyin
manken gibiler akkuyrukları bile yeter.en kötü ihtimalle bile tam bakmadan en az 50 liraları var.
tabi eline alıp baktığında fiyat çok daha artabilir.

kuşların damarı hakkaten cok temizebenzio arkadaşlar bide oyun sağlamsa bu kuşlar satılmaz yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri