bu kuşlarımın cinsi ne?abini dediği gibi 5 tl lik kuş mu??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arslanmashadow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
arslan
Meslek
memur
İlgi Alanı
arkdaşlar bana urfadan kuş geldi . kuşlarımın resmini koyuyoarum. bu ne cins kuşlar.? kelitesiz kuşlarmı? abinin dediği gibi bunlara verilen yeme mi yazık? yan kümesdeki kuşların sahibi abi öyle dedi moralmi, bozdu.? yeni küseme yaptım yerimde çok dar ben kaliteli kuşlar beslemek istiyorum.ne diyosunuz?

arkdaşlar dişi vve erkek kuşlarım bunlar. bu ırk ne ırkı? gerçkten 5 tllik kuşmu? abi moralimi bozdu? kötü buları nerden buldun verile nyeme yazık dedi.bende size sorayım dedim. yardım lütfen. ne diyosunuz?

Ekli dosyalar

• fotoğraf0511.webp
    fotoğraf0511.webp
    173.5 KB · Görüntüleme: 1,350
  • fotoğraf0512.webp
    fotoğraf0512.webp
    159.8 KB · Görüntüleme: 1,334
  • fotoğraf0517.webp
    fotoğraf0517.webp
    192.3 KB · Görüntüleme: 1,385
  • fotoğraf0518.webp
    fotoğraf0518.webp
    188.1 KB · Görüntüleme: 1,399
  • fotoğraf0515.webp
    fotoğraf0515.webp
    161.7 KB · Görüntüleme: 1,367
Re: bu kuşlarımın cinsi ne?abini dediği gibi 5 tl lik kuş mu

ARSLAN KARDESİM SANA GELEN HEDİYE KUSU İYİDİR DEGİLDİR BURADA TESHİR ETMENİZE BENCE GEREK YOK GÖNÜLDEN KOPAN GÖNDERİLMİS HEDİYENİN DEGERİ OLMAZ BÖYLE SEYLERE TAKILMAYIN GÜLE GÜLE BESLEYİN

bunlarda diğer çifttim. perçemli beyzım. erke enseden takkeli dişi önden perçemli? bunlar cinsi ne? iyi kuşlarmıdır cins olrak.

Ekli dosyalar

• fotoğraf0504.jpg
    fotoğraf0504.jpg
    423.7 KB · Görüntüleme: 1,389
  • fotoğraf0505.webp
    fotoğraf0505.webp
    205.8 KB · Görüntüleme: 1,419

kuscu_marik' Alıntı:
ARSLAN KARDESİM SANA GELEN HEDİYE KUSU İYİDİR DEGİLDİR BURADA TESHİR ETMENİZE BENCE GEREK YOK GÖNÜLDEN KOPAN GÖNDERİLMİS HEDİYENİN DEGERİ OLMAZ BÖYLE SEYLERE TAKILMAYIN GÜLE GÜLE BESLEYİN[/quot

hediye gönderene lafım yok kardeşim. bana yan kümesteki kuşçu abiin dedikleri moralimi bozdu. kaç gündür kümesle uğraşıyorum kuşlarım için. 5 tllik kuş deyince üzüldümö. zaten yerim dar. benim amacım kaliteli kuşlar beslemek? bi yardımcı olsanız. hedie gönderen kardeşime sözüm yok

Beyaz Çift Çok Hoşuma Gitti
Kardeşim Hiç Moralini Bozma 5 tllik 20 TL lik kimseyi İlgilendirmez.O Kuşu Sen BesLiceksin.Sen Beğendiysen Sorun Yok.

Alone Wolf' Alıntı:
Beyaz Çift Çok Hoşuma Gitti
Kardeşim Hiç Moralini Bozma 5 tllik 20 TL lik kimseyi İlgilendirmez.O Kuşu Sen BesLiceksin.Sen Beğendiysen Sorun Yok.
evet beyazlarım çok güzel kuşlar. ama yeni gelenler benimde pek hoşuma gitmedi. kırma kuş gibi. bi fikir veren yok mu

beyazlar gerçektende kaliteli kuşlar hayrını gör kardeşim ama diger çifte gelince herhangi bi caminin avlusundan daha yakışıklılılarını tutabilirsin heheh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri