Bu Kuşların Cinsini Söylermisiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kartalg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kartalg

Üye
www.filmsehri.net
Ad Soyad
Gökhan KARTAL
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Kediler
kus1.jpg

kus2.jpg

Arkadaşlar Ben Yeniyim. Ne aldığımı bile bilmiyorum. Bu Kuşlara Ne Deniyor?

Resimleri Cep Telefonu ile çektim pek iyi çıkmadı.

Selam aramıza hoş geldiniz.İlk resimdeki azman ikinci resimdeki taklacı kırığı gibi duruyor.Kuş beslemeye başlayanların çoğu ilk azman almıştır çünkü alışması kolay olur,kaçmazlar.2-3 çift azman ayar edince ve tecrübe kazanınca asıl istediğiniz ırkı beslemeye başlarsınız.Şimdiden başarılar. (:

Bu Taklacı Kırması Takla Atarmı Peki?

belki taklacı olan güvercinlerle uçarsa atabilir

H.o kardeş iyi günlerde besleyin ilk kusculukta her zman bango yada posta bakmısımtır.Öteki kusları alıştırmak için birebir suan sendeki kuslarda biraz zor alışır.

İlk resimdeki taklacı kırığına benziyor.
İkinci resimdeki ise taklacı.
Tek tük de olsa atar takla ama uçurmadan hiç belli olmaz belki hiç atmaz belki daha fazla atar.

Selamlar ; aramıza hoşgeldiniz..
Kuşlarınız taklacı , yada kırması ., Öncelikle yenisiniz, kuş beslemek güzel bir hobi , birmiktar zaman ayırmak ister, ayrıca kuşların sıhatli yaşaması için uçması için uygun fiziksel koçullarında sağlanması önemli .
Elinizdeki bir yada birkaç çift kuşla uygun koşuları sağladıktan sonra bu işe devam edin bir süre , kuşlar hakkında (beslenmeleri , üremeleri , uçurulma alıştırılmaları gibi konularda ) biraz birikim sahibi olunca beslemek istediğiniz türü seçin ve o türün özelliklerini taşıyan düzgün güvercinler edinmeye çalışın .. Bu iş uzun bir koşu gibi , yanlız finiş noktası yok.
Daima öğrenecek birşeyler üzerine ilave edilecek konuları var,.
Umarım' ki hoşça vakit geçirip, iyi arkadaşlıklar kurup, samimi ortamlarda, dostane ilişkiler içerisine bu işin güzelliklerini tadabileceğiniz , gezellikler yaşarsınız.... Tekrar aramıza hoşgeldiniz.. selamlar.ŞEREF

Geri