bu kuşların ırkı nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eminaklan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eminaklan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emin aklan
Meslek
asker
İlgi Alanı
Kediler
3c9e173612d.jpg

resim258dd123.jpg

resim257123.jpg

resim436123.jpg

Selamlar.İlk resimlerdeki kuş posta kırmasına benziyor.Son resimdeki kuşta ala diye tabir ettiğimiz taklacılardan.Sanırım beyaz ve çakmaklı bir kuşun yavrusu.Saygılar...

evet kardeşim ilk resimdeki bana görede posta 2. resimdeki bendede bir ara bulunan çakmaklı ala ama benimki basık ön tepeydi

ılki posta kırması otekıde mardın bence ama ılk resımdekı posta kırması oldugu garanti .

İlk resim kırma posta , bayburt , çorum çıplağı , veya başka bir türün yada birkaç türün veledi zinası ..
ikinci resim alabir taklacı ..Bu her iki kuşta resimlerden anlaşıldığı kadarı ile hasta ve halindende memnun değil .. selamlarŞEREF

yok pusmalarını diyorsan gece kamera ile çektim o yuzden karanlıktı o yuzden pusuyorlar flaş patlayınca birden bakıyorlardı eğer pusma ile deilse ne gibi hastalıkları var

Pusmaları ve yuvalıklardaki yeşil dışkılar kuşların hasta olduğu izlenimine kapılmamı sağladı .. selamlarŞEREF

pusma lar gece olduğundan yeşil dışkı neyden olduğunu bilmiyorum ama gunduzleri gayet normal kuşlar yem yemede su içmede bir sorun yok sadece yeşil dışkı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri