BU KUŞTA BULUNMASI GEREKEN ÖZELLİKLER NELERDİR ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SaBIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

SaBIR

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TuNc aY
Meslek
TeKNiKeR
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
KELEBEK KUŞUNDAN PEK ANLAMAM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Ekli dosyalar

• 23062011543.webp
    23062011543.webp
    70.1 KB · Görüntüleme: 1,242
güzel kuşmus tunç kardesim güle güle besle her ögrenmek istedigin için baslık açmana gerek yok açmış oldugun aynı sayfadan ögrenmek istediklerini belirtebilirsin kolay gelsin
SAYGILAR

kusun güzel masallah soyu biraz karısk sanırım enseli ve kafa kuyruklardan gelme tabi önemli olan havadaki performansı bu arada kelebeklerde göz rengi gaga rengi tırnak rengi beyaz olmaldır durusu asil yapsı geniş gogslu uzun boylu olanı makbuldur. hatam varsa büyüklerim düzeltsn saygılar...

s.a bende aranıza yenı katıldım arkadaslar.5 talım kus aldım orta fıatlarda takımına 40 tl verdım tanıdık bı abıden aldım enıstem kus beslıyor oda ysrdımcı oldu şeş kırmızı kuyruk cakal kara kafa kara kuyruk aldım bılgı sahıbı olmak ıstıyorum yavruda almak ıstıyorum guzel yavrular cıkarırım ınsallah sızlerde yardımcı olursunuz ıns.

tşkler

bu kuş karakuyruk oncelıkle cok ozellıgı olan bı kus oncelık bı kuşta renk sakal ve sakal genıslıgı kuyruk sallı olucak gogus olucak ayaklar kısa pacaları tırnakları kapatacak sade ve sapkalı veya saclı olması en makbulu kesınlıkle got altı kesme olucak boyu kısa olmıyacak

Geri