BU KUŞU DUYAN GÖREN VAR MI???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan performans58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner bozok
Meslek
İnşaat Müh.
İlgi Alanı
Kediler
Öncelikle Herkese Selamlar....

Trabzon'dayken, Rusya'dan getirilen bir kuş olduğunu ve bu kuşun bakıcılıkta kullanıldığını, hiç zayiat vermeden yavruları çok kısa sürede uçurduğunu duymuştum. Bu konuda bilgisi olan arakadaş var mı?

merhabalar. söylediklerinizle ilgili (Rusya'dan gelme konusunda) bilgi sahibi olmamaklar birlikte "king" adı verilen kuşların dediğiniz özellikte olduğunu duymuştum. süper bakıcı kuşlarmış. hatta burada bazı kimselerin king ile posta'yı eşleyip 4 yavru baktırdıklarına şahit oldum. söylediklerinde inanamıyordum ama görünce inandım. anne 2sini baba 2sini alıyor yavruların deli gibi bakıyorlar.
dostlukla...

Bizim taklacılarda tek yavruyu bile büyütemezler :hayir:

perspektif' Alıntı:
merhabalar. söylediklerinizle ilgili (Rusya'dan gelme konusunda) bilgi sahibi olmamaklar birlikte "king" adı verilen kuşların dediğiniz özellikte olduğunu duymuştum. süper bakıcı kuşlarmış. hatta burada bazı kimselerin king ile posta'yı eşleyip 4 yavru baktırdıklarına şahit oldum. söylediklerinde inanamıyordum ama görünce inandım. anne 2sini baba 2sini alıyor yavruların deli gibi bakıyorlar.
dostlukla...

Selamlar
Perspektif yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım king dediğiniz güvercinin resimleri varsa paylaşmanızı rica ediyorum...

yabancı sitelerden alıntıdır.

giantruntchamp2568exhibhu6.jpg

giantruntreschamp2073exob6.jpg

modena41exhibitorslewkawo0.jpg

showkingchamp3029exhibije8.jpg

Evet kingler yabancı ülkelerde etlik olarak beslenmektedirler.Ülkemizde son 10 yıldır görülmektedirler,,en azından bursada desem daha doğru olur.Ancak bu yavru bakma özelliklerini hiç duymamıştım,bilgi için teşekkürler ibrahim bey.

Herkese Selamlar,

Aynı anda 4 yavruyu büyütmesi çok ilginç gerçekten. Aslında her kümeste 1 çift olsa hiç fena olmaz. Bir anda Kümes damar kuşlarla dolar:)

performans58' Alıntı:
Herkese Selamlar,

Aynı anda 4 yavruyu büyütmesi çok ilginç gerçekten. Aslında her kümeste 1 çift olsa hiç fena olmaz. Bir anda Kümes damar kuşlarla dolar:)

Aslında iyi bir fikir. :evet: :tamam:

king lerin bakıcı yönlerini bilmiyordum. teşekkürler paylaşım için saolun.

selamlar. kuşların resimlerini sağolsun hüseyin kardeşim eklemiş. vallahi görene kadar bende bilmiyordum bu kuşların böyle olduklarını. hatta uygun bir zamanda gidip bir erkek alacağım benim dişi keşpirle eşleyip dönek baktırmak için. evet, biraz karışık bir cümle oldu ama 4 yavru bakıyor abi, istediğimiz kadar karıştıralım yani :haha:

Geri