Bu kuşu nasıl hazırlamalı *

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 760
A

Anonymous

Misafir
Merhabalar.
Bugüne kadar kendi yöntemlerimle sanırım kuş hazırlayamadım.Kuşçuluğuna güvendiğim, sözüne itibar ettiğim bir abimin yıllar önce yakalama bir karaoğlan kuşu var.Deyimine göre o zaman abimiz bu kuşu yakalıyor.Kuş 5. günde zor iniyor.Oda aç kaldıktan sonra.Velhasır bu kuşun sahibi çıkınca o zamanın yüklü miktarında para ve 7 tane oyunlu kuş verip kuşun sahibini ikna ediyor.Oda güzel bir dişi karaoğlana çekiyor.Altından aldığı yavrular kendi deyimine göre güzel oynamış.Bu kuşların yavruları şuanda bende.Ricam üzerine kırmayıp 2 tane yumurtasını verdi.Bende kısır kuşumun altına alttım.Yavrular şuanda 15 günlük.

Deneyimli abilerimizden ricam şu ki bu yavruları ne zaman nasıl ne şekilde uçurup ne izlenimlerde bulunmam gerekiyor ?

Kuş iyi yükselen güzel seferi olan ve direk çıkan bir kuş ile havaya başlamalı. Kuşunda fotosunu görmek isteriz mümkünse merak ettirdin bize soyundan bahsederek.

Merhaba Siber,
Daha yumurta çıkmadan nasıl hazırlanacağını planlamaya başlamışsın (:
Hele bir dur yumurta çıksın,büyüsün de sonra düşünürsün.
Sorunun cevabına gelince her kuş gibi UÇURARAK hazırlamak gerekir.

Khalid' Alıntı:
Merhaba Siber,
Merhaba abi.Yavrular şuanda 15 günlük diye yazmıştım sanırım görmediniz.

Alger, abi inş kısa zamanda kümesten fotolar atacağım.Alger abi Hafıza kartımı kaybettiğimden bir türlü video vs paylaşamadım.Ama inş bu kez paylaşırım.

sibersahne' Alıntı:
Khalid' Alıntı:
Merhaba Siber,
Merhaba abi.Yavrular şuanda 15 günlük diye yazmıştım sanırım görmediniz.

Alger, abi inş kısa zamanda kümesten fotolar atacağım.Alger abi Hafıza kartımı kaybettiğimden bir türlü video vs paylaşamadım.Ama inş bu kez paylaşırım.

Bekliyoruz, kazasız belasız inşallah. Adım Hakan bu arada profilimde yazıyor :D

Geri