Bu kuşun cinsi nedir acaba ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oguzhan_kasap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oğuzhan KASAP
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kelebekçi 16' Alıntı:
Bana kelebek yani saya gibi geldi ama uzmanına sormak lazım.

yorumun için tşk ler kardeşim fakat kuş takla atıyor (:

Portokal mıdır

taklacı (mardin) ve bana göre de dişi..

Mesut abi sen profesyonelsin valla herşeyi bilion helal sana

FeLix_' Alıntı:
taklacı (mardin) ve bana göre de dişi..

Banada mardin gibi geliyor kuşu uçurduğum zmn uzun süreli takla atarak uçuyor ama hangi mardin ırkına dayandığını bulamadım malesef.ve nasıl bir mardin kuşla eş yapılabilir onuda bilmiyorum.Kuş henüz erkek dişi belli deil ama dediğiniz gibi dişi çıkar inş (:

Kardeşim Bence kuşun kırma mardin kuşuyla uzun paçalı bir kuşu kırmışlar kuşun takla atması kırıldıgı mardin kuşundan geliyordur fakat cok fazla bir performans göstereceğini sanmıyorum

Malatya taklacısına benziyor ama saf değil paçaları kırık o yüzden de normal taklacı ile malatya taklacısı kırması diyorum.

Erkek bir sarıyla veya portakalla eş yaparsan olur bunları bulamazsan şekeri veya limonide olur :)

Bu kusun aynısı tıpa tıpkısı takla harıc bendede var Lımonlu bu arkadasım...Bogazı portakalı anımsattıgı için arkadaslar portakal sanmıs kanımca..Bunu lımonluya vur yada protakala .. Çok guzel kuş Allah bol uçurmalar nasıp etsın :)

gepsalma' Alıntı:
Bu kusun aynısı tıpa tıpkısı takla harıc bendede var Lımonlu bu arkadasım...Bogazı portakalı anımsattıgı için arkadaslar portakal sanmıs kanımca..Bunu lımonluya vur yada protakala .. Çok guzel kuş Allah bol uçurmalar nasıp etsın :)

Tşk ettim yorumun için dikkate alıcam saolasın (:

Bizim buralarda Bu turlere Eskilerden Kiremit Sarısı Derdik Ama su an artık onlardan eser kalmadı. buda ona benziyor.

albasansefa' Alıntı:
Bizim buralarda Bu turlere Eskilerden Kiremit Sarısı Derdik Ama su an artık onlardan eser kalmadı. buda ona benziyor.

kiremit güvercinlerın gercekten neslı gıt gıde azalıyor sımdı bulundugum yerde bır tane kıremıt yok..kuscu abılerıme soruyorum onlar bır kısıde oldugunu soyledıler o da erkek dişisini bulup türetmek lazım.

taklacı,kuşuda begendim vala güle güle besle :)

Geri