Bu kuşun cinsi nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fena_cocuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fena_cocuk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
caner kaya
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaşlar bu Kuşun Cinsi nedir

Bide Fiyat Olarak ne Kadar Tutar Bilgi Verirmisiniz. Acaba Şimdiden Teşekkürler...

Ekli dosyalar

• hırıcın.webp
    hırıcın.webp
    25.9 KB · Görüntüleme: 1,601
Dostum buna her yöreye göre değişen isimler takarlar.. Örneğin Kırçıllı,Şekeri,Küllü bir ihtimal de kelebek ile taklacı kırığı olabilir.. fiyat dersen en baba 10 TL..

kırçıllı şekeri fiyat olarak bencde 10tl fazla etmez

Performans kuşuna nasıl yerde 10 lira fiyat biçtiniz anlayamadım?
Bu renkte çok taklacı izledim, 100, 200 denilenlere taş çıkartırlar. Performansına göre fiyat verilir.

performans önemli ama ihaleye çıktımı 10. içerde 2- 3 takla vurursa 15 falan.burda pek tutulmayan bir renk başka yerde bilmem

Kırçıllı Derler Buna Bursada

Benim bildiğim kadarıyla da kırçıllı veya benekli derler buna.. Ama direkmen 10 tl demek bence yanlış.. Çünkü: belkide kuş 5 saat uçuyor çatıya gelip çok güzel fişekler yapıyor: bu kuşa 10 tl demek yanlış olur.. Uçuşunu görüp bişeyler söylemek en mantıklısı...

...........SİNAN ÖZTEKİN............

biz deve deriz batıda gümüş dendiğini duymuştum yanlız bu kuşun neyini gördünüzde 10 lira dediniz ben anlayamadım arkadaşlar burda bu kuşların populer olduuğu zamanlar çok izledim ve içlerinden gerçekten çok çok güzel oynayanlar çıktı iyi oynamasa bile oyun kuşunun değerini bu kadar düşürmeyin arkadaşlar bu işten ekmek yiyenler var...

HÜSEYİN BEYE AYNEN KATILIYORUM PERFORMASN (OYUN ) KUSU UÇAR FİYATI ÖLE 5 KURUŞ 2O KURUS DİYE ELDEN SALLAMAYIN ARKADAŞLAR,)) İHALE ALIŞKANLIĞI VAR SANIRIM SİZDE,)

aynen oyuna uçuşa bakmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri