bu kuşun cinsi nedir.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cursed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

cursed

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
cihat adaş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
selamlar.. cinsi hakkında bir bilgim yok sizce cinsi nedir. dumanlımla eş oldular ve yavruları dün çıktı yumurtadan, cinsini merak ediyorum.(

Ekli dosyalar

• 24022010074.webp
    24022010074.webp
    326.3 KB · Görüntüleme: 2,292
  • 24022010076.webp
    24022010076.webp
    357.7 KB · Görüntüleme: 2,243
  • 24022010079.webp
    24022010079.webp
    290.6 KB · Görüntüleme: 2,435
dumanlı ile bu kuşun yavruları nasıl olur merak içindeyim..

aynı rengi devam ettırsen gozune daha guzel hiatp eder..

bu kuşu dumanlı ile eş olarak almıştım. dumanlı bundan daha iyi bir fiziğe görünüme sahip ve çok hareketli. aynı rengi devam ettirmek isterim ama yavruları çıktı, çıkan yavrulardan biri dumanlı biride bu renkte nuhudi olur diye tahmin ediorum.

bizim burda buna biberli ya da hımme isimleri verilir..taklacı cinsindendir..çok iyi oyun yapanları da vardır...

nuhidi bunun adı güzel kus tüyünce yavrusu olur insallah

nuhudi ayna kuyruk....kalmadı bunlardan saglam secereli aynalı olanlar...degerini bil

araştırmama ve yorumlara göre nuhidi sanırım. tam aynalı nuhidi.( nuhidi ismi komik gelio.d.d)

bu kuşun rengi ankarada yanar döner denir arap ile eşlecen boz boz kirli kuşlardan çıkar duman lı kuş ilede bence uyumlu olur ikiside koyu renk bereketli olsun

anladım.) bu kuşla dumanlının altından süt beyaz yavrular geldi bi anlam veremedim.(

ßu Kuş Nuhudi Bunun Biberiye Benzeyen Bi Tarafını Görmedim Ne Renk Olark Nede Fizik OLarak ?

nuidi kuşunuz cok saglılı gorunuyor ıyı gunlerde ucurmanız dıle ıle

evet bu nuhudi

aynısı bende var nihudi

Yörelere göre farklı isimler alır fakat nuhudi genel adıdır. İyi bir fiziğe sahip. Eğer safkan takıntınız yoksa maşallah bol yavrular.

Ayna Kuyruk Nuhudi

Yavrular aynı bu renkte bişey atar sadece dumanlı bu kuşu biraz açar olursa beli kirlilik felan olabilir vede burda bu kuşa bokfare derler :haha:

Geri